Dags att uppdatera till WordPress 4.0

När wordpress 4.0 nu finns färdig kommer alla användare av wordpress självinstallerade programvara få uppmaningen att uppdatera till den nya versionen. Användare och webmasters med administratör behörighet i wordpress göra detta enkelt via den inbyggda kontrollpanel. I wordpress kontrollpanel finns som en undermeny alternativet uppdatera.  Där kan wordpress administratörer kontrollera om det finns uppdateringar och uppdatera … Fortsätt läsa ”Dags att uppdatera till WordPress 4.0”

Är dina data säkra i molnet?

  I och med domstolsbeslut som nedanstående och andra liknande fall har amerikanska domstolar gjort klart att de ser av amerikanska bolag kontrollerade servrar eller datacenters som stående under amerikansk jurisdiction.  Med wikileaks i bakhuvudet uppstår förstås frågan hur säkra är integritetskänliga eller företagshemlig information som lagras i olika molntjänster.  För majoriteten av vanlig användare har var … Fortsätt läsa ”Är dina data säkra i molnet?”

Svenskar mer twitteraktiva än amerikaner

Twitter som kommunikationskanal har länge varit underskattad i Sverige. Facebook har setts som den plats där flest svenskar finns på sociala medier vilket gör undersökningen nedan intressant. Det följer också trenden från USA där ungdomar finns på twitter, tumblr och instagram medan facebook blivit mer medelålders. Twitter som kanal för varumärkesprofilering och möjlighet till dialog … Fortsätt läsa ”Svenskar mer twitteraktiva än amerikaner”

Den första sidan för www fyller 20 år

Den 30 april 1993 blev www första gången tillgänglig för allmänheten. Hur den första sidan ser ut kan du läsa om i följande artikel: http://www.idg.se/2.1085/1.505527/www-for-allmanheten-firar-20-ar

2
1