Flytta kostnadsfritt till EgenSajt

Vi erbjuder flytthjälp helt kostnadsfritt just nu, vilket normalt annars kostar 195kr. I detta ingår flytt av en sajt och 5st epostadresser. Detta erbjudande gäller vid beställning av minst Standard Resurser och gäller tillsvidare.

I andra steget i vår beställningsprocess kan du bocka för ”Vi flyttar din webbsida/email till oss” Ange sedan rabattkoden: flyttanu

Se gärna vår kunskapbank hur man enklast beställer ett webbkonto: https://www.egensajt.se/kunskapsbank/6/Kopa-doman-med-e-postkonto-eller-webbkonto.html

En flytt tar normalt 1-3 timmar och görs inom 1-2 dagar efter beställning. Beräknad nertid är max 1 timme, men ofta endast en halvtimme.

Du är mer än välkommen att kontakta oss på vår chatt nere till höger eller via vårt kontaktformulär. Och du kan även ringa oss på 031-7877050 vardagar mellan 09:00 och 18:00

Alla kan nu registrera en finländsk domän

istock_22208953_blog

Från och med 2016-09-05 kan alla registrera en .fi-domän. Tidigare kunde bara privatpersoner boende i Finland samt företag göra detta. Ficora som har hand om domäner i Finland har gått över till en ny affärsmodell där modellen mer liknar den vi har med enskilda registrarer. EgenSajt är naturligtvis en av dom!

På måndag från kl 09:00 kan man registrera domäner som tidigare har varit förbjudna, tex. domäner med 2 bokstäver som se.fi, fi.fi osv.

Du kan alltså med fördel registrera din .fi domän genom EgenSajt och priset är 98kr

Gå till vår domänsökare för att hitta din domän!

Glad påsk önskar EgenSajt!

slider_pask_hemsida15_980x3601

Nu är det påsk! Vi har därför följande supporttider från torsdag till måndag.

Skärtorsdagen: 9-17
Långfredagen: Telefon Stängd, epost/tickets: 10-20
Påskafton: Telefon stängd, epost/tickets: 10-20
Påskdagen: Telefon stängd, epost/tickets: 10-20
Annandag påsk: Telefon stängd, epost/tickets: 10-20

Glad påsk önskar EgenSajt!

God Jul och Gott Nytt År

243bafdf-71b0-4c67-985e-4889a9ebaf0c

Vi ger bort en gratis nu domän i julklapp!

Året är snart gått till sin ända! Snart kommer ett nytt år med nya möjligheter och framgångar! Som vi nämnde i förra nyhetsbrevet arbetar vi med en helt ny kombinerad hemsida och kontrollpanel, och nedan kan du läsa lite kort vad den kommer att innehålla! Vi ger även bort en .nu domän helt kostnadsfritt till nya och gamla kunder! Ange koden julklapp2014 när du beställer en .nu domän!

Jag tackar dig för året som gått och önskar dig ett riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År!

Vi har följande öppettider under jul och nyår:

22 december | 09.00 – 17.00
23 december | 09.00 – 17.00
24 december | Endast e-postsupport
25 december | Endast e-postsupport
26 december | Endast e-postsupport
27 december | Endast e-postsupport
28 december | Endast e-postsupport
29 december | 10.00 – 15.00
30 december | 10.00 – 15.00
31 december | Endast e-postsupport
1 januari | Endast e-postsupport
2 januari | 10.00 – 15.00
3 januari | Endast e-postsupport
4 januari | Endast e-postsupport
5 januari | 10.00 – 15.00
6 januari | Endast e-postsupport

 

Säkra ditt namn på internet – Gratis .se webbadress till privatpersoner

 

Alla svenskar har nu möjlighet att skaffa en gratis .SE domän baserat på sitt namn. Erbjudandet gäller för ett års registrering och endast en domän per person och personnummer.

Genom svenska .SE stiftelsen för internetinfrastruktur – kampanj domänpiraterna får nu alla möjlighet att säkra sitt sitt personnamn som en egen internet adress.

Med ett eget domännamn kan du säkra din eller din familjs digitala identitet. Du får möjlighet att använda en personlig e-post adress för hela din familj och du kan även skapa en webbplats baserad på din personliga domän.

Som de skriver i stiftelsen för internetinfrastruktur blogg du skyddar också ditt namn från att massregistreras av oseriösa aktörer som kan kräva stora summor för att släppa ditt namn.

Domänpirater – visst är det ett konstigt ord? Men som vi tidigare bloggat om ser vi en allt tydligare trend i att även privatpersoners namn (tidigare drabbades framför allt företag) blir attraktiva för skojare att registrera, för att sedan sälja till ockerpriser. Och nyligen avgjordes det första domstolsfallet där rätten till ett domännamn varit föremål för tvist, och gudrunschyman.se överfördes till just Gudrun Schyman.

Sedan ett par månader har vi därför erbjudit våra återförsäljare (registrarer) att gå ut med erbjudanden till alla privatpersoner över 18 år som är folkbokförda i Sverige. För att öka intresset och medvetenheten kring detta fenomen bjuder vi på den första årsavgiften så att fler ska vilja registrera sitt personnamn som .se-domän.

Hos egen sajt erbjuder vi självklart också riktiga epost konton så att du och din familj kan börja använda ert domännamn direkt. Om du så vill kan du även koppla ditt nya domännamn till ett webbhotells konto hos oss.

Om du finner nytta med din personliga webbadress och väljer att behålla den efter att gratis perioden avslutas så blir registeringskostnaden då 98kr inkl. moms per år.

Du kan börja söka efter och registrera din egen digitala identitet via länken nedan.

https://www.egensajt.se/kundcenter/domain-campaign.php 

Vi firar Webcoast med 50% rabatt på proffskonto med valfri webbshop

WebcoaST 2014

WebcoaST 2014

 

 

Under WebCoast och t.o.m 2014-03-23 välkomna att boka proffskonto eller företagskonto med installation av valfri webbshop Magento eller WooCommerce.

Vi installerar och optimerar din webbshop på våra mest avancerade konton. För dig som är på WebCoast besök gärna våra sessions lördag och söndag där vi demonstrerar optimering av e-handelsplatser.  Ange rabattkod webcoast2014 vid bokning av nytt konto.

 

Egensajt är med på Webcoast 2014

Från fredagen den 14 till söndag den 16 hittar kommer egensajt finnas på #webcoast i Göteborg.

Om WebCoast – WebCoast

WebCoast är en konferens för dig som vill:

  • träffa likasinnande personer, som arbetar, leker eller umgås på webben
  • ta del av såväl breda som djupa diskussioner om trender inom digital kommunikation
  • vara med på en konferens som ger dig ett stort nätverk

Att vara en del av en knytkonferens innebär att du pratar med vem du vill, om vad du vill och går på de föredrag som du vill.

Du är även välkommen att själv hålla i ett föredrag, en diskussion eller workshop. Du bokar då plats på anslagstavlan som finns på plats.