Svenska Priser exkl. moms Logga in Webmail support@egensajt.se 031-787 70 50
Priser exkl. moms

Nyheter

Nyheter

Ändringar med EgenSajt's inbyggda forum och automatisk flytt till EgetForum.se

Bakgrund

Under arbetet med att förbereda för att uppgradera forum har vi upptäckt att de allra flesta endast använder forumet och inget annat. Detta är en olycklig situation och i längden inte hållbart. Trots att hjälp och support ingår att sätta upp både hemsida, blogg och annat på samma konto som forumet har de allra flesta valt att inte göra så.

Generellt har vi haft som åtanke med alla våra ändringar och omstruktureringar och annat, att erbjuda en totallösning vad gäller webbsida, forum, blogg, email osv, och tyvärr fortsätter de flesta att använda sin gamla webbsida på ett annat webbhotell och kör sitt forum hos oss. Detta gör att vi måste tänka om igen och skapa tjänster som folk efterfrågar och inget annat. Vi har under många år tyvärr helt missbedömt saker och vad folk är beredda att göra för spara kostnader, då många väljer att fortsätta betala för forum hos oss, samtidigt som man betalar för sin ordenarie hemsida på ett annat webbhotell.

Många tycker att: Ska ni bara ändra allting hela tiden? Varför flyttas vi fram och tillbaka?

Och vårt svar är: Vi är verkligen ledsna för detta och vi har tyvärr missbedömt både folks behov och vilja att skära ner onödiga kostnader, vi ber verkligen om ursäkt för de ändringar vi har gjort de senaste åren/året som du upplever som besvärliga! Vår högsta prioritet är att ha en stabil och i längden hållbar utveckling och därför måste vi hålla på att ändra saker tills vi erbjuder vad folk efterfrågar och tillräcklig lönsamhet.

Därför kommer vi att föra över samtliga forum till forumtjänsten EgetForum.se och alla forum kommer att få reklam när året är slut, samt på EgetForum behöver man inte betala något extra längre för enbart ett reklamfinansierat forum.

Vad ska jag göra?

Vi kommer att automatiskt föra över ditt forum till egetforum.se med bibehållen adress, förutom du som har adressen http://adressen.egensajt.se eller http://adressen.phpsite.se eller http://adressen.e-hem.com eller http://adressen.webbland.se eller http://adressen.site24.se eller http://adressen.kyrkhotellet.se, dessa kommer ändras till http://adressen.egetforum.se. Du kan redan idag höra av dig så för vi över ditt forum och byter namn samt uppgraderar forumet på samma gång redan nu!

Samtliga forum som har funnits på EgetForum som har varit offline kommer även dom att automatisk sättas online och föras över till EgetForum. Skulle det vara så att du trots allt inte vill att ditt forum ska finnas på webben kan du bara höra av dig till oss så raderar vi det.

Datum för ändringen är lördag den 30:e april. Då kommer alla forum som inte gjort något val att automatisk uppgraderas till 3.0.8 samt behålla samma adress. Och forumet fortsätter att vara reklamfritt fram till slutet av året.

2011-04-16 14:25

Tillbaka