Logga in Webmail Exkl. moms

Snapback av domäner

Beställ bulk från 150kr

139 kr 39 kr
135 kr
149 kr
135 kr
319 kr 25 kr

Snapback av domäner

Vi på EgenSajt.se erbjuder möjligheten att "snappa" tillbaka en attraktiv .se/.nu domän som du eller någon valt att inte förnya, eller glömt bort. Detta görs direkt med några tiondelars sekund efter att domänen blivit ledig igen. Alla domäner som har förfallit går att beställa, och skulle det vara så att domänen blir förnyad av ägaren får du besked om detta. Du beställer genom att klicka på Sök efter snapback-domän nedan. Läs mer i vår kunskapsbank eller kontakta oss så berättar vi mer!

Så här fungerar det att beställa en snapback på EgenSajt

Du kan beställa både .se och .nu domäner som har förfallit eller gått in i karantän upptill 30 dagar innan frisläppandet. Endast en kund kan beställa snapback till ordinarie pris av samma domän. Vi tillämpar holländsk aktion där priset startar på 30686 kr och 24 dagar innan domänen förfaller börjar priset falla med 19 procent per dag tills priset är 249 kr dagen innan. Du betalar inget i förskott utan väljer bankgiro eller banköverföring även om du senare betalar med kreditkort om vi vinner domänen och om vi inte lyckas registrera domänen behöver du inte betala något. Domäner släpps fria 04:00 UTC, vilket är kl. 06:00 svensk sommartid. Du kan beställa ända fram till kl. 23:00 dagen innan snapback. Alla domäner som har förfallit eller gått in i karantän samt ligger för radering kan beställas.

Vanliga frågor om snapback (backorder) av domäner

Behöver jag betala för domäner innan de har snappats?

Nej, du kan välja bankgiro betalning eller banköverföring och vänta med att betala tills den har snappats. Annars kommer fakturan att makuleras.

Var kan jag se domäner som har förfallit och som kan beställas?

Du kan gå till denna sida och se alla de domäner som har förfallit och som du sedan kan beställa. Du kan även beställa en domän du känner till sedan tidigare i vår vanliga domänsökare där domänan kommer upp med status backorder

När blir mitt domännamn registrerat efter beställning av snapback?

Din domän blir registrerad så fort den släpps fri.

Vad händer om ni inte lyckas snappa den domän jag önskar?

Då har tyvärr någon annan tagit domänen, men du behöver å andra sidan inte betala något.

Vem blir ägare till domänen som jag beställer för snapback hos er?

Du som kund blir självklart ägare till din domän. Om inget annat önskas av dig så står vi som administrativ och teknisk kontakt.

Läs mer om: Domän ,   Domänpriser ,   Avtal domäner

.SE Registrar

  • Ingen överlåtelseavgift
  • Ingen administrativ avgift

.NU Registrar

  • Ingen överlåtelseavgift
  • Ingen administrativ avgift