Svenska Priser exkl. moms Logga in Webmail support@egensajt.se 031-787 70 50
Priser exkl. moms

Support

Kunskapsbank

Support
Domäner & DNS
Beställning av snapback (backorder)

Beställning av snapback (backorder)

Vi visar hur man hur man beställer snapback (backorder) samt hur vad bulk av snapback är. Du kan beställa både .se och .nu domäner som har förfallit eller gått in i karantän. Endast en kund kan beställa snapback till ordinarie pris av samma domän. Vi tillämpar holländsk aktion där priset startar på 30 686kr och 24 dagar innan domänen förfaller börjar priset falla med 19% per dag tills priset är 450kr dagen innan. Du betalar inte i förskott och om vi inte lyckas registrera domänen behöver du inte betala något. Domäner släpps fria 04:00 UTC, vilket är kl. 06:00 svensk sommartid. Du kan beställa ända fram till 05:45. Alla domäner som har förfallit eller gått in i karantän samt ligger för radering kan beställas.

 
 

Steg 1 - Välj domän -

Gå till vår sida för snapback. Sök och välj en domän du önskar beställa. Du kan sedan klicka på "Beställ domän". Det går även bra att använda den vanliga domänsökaren som kommer känna av om domänen är förfallen och erbjuda snapback på den.

 
 

Steg 2 - Följ stegen för beställning -

Nu visas visas domänen som du önskar beställa och klicka på Till kassa och följ anvisningarna för beställning. Du behöver inte betala fakturan som skapas, vi kommer automatiskt att försöka registrera domänen åt dig och du kan sedan betala den faktura som har skapats om domänen blev registrerad.

 
 

Hjälpte svaret dig?