Svenska Priser exkl. moms Logga in Webmail support@egensajt.se 031-787 70 50
Priser exkl. moms

Om oss

Om oss

Sedan 2007 har vi på EgenSajt utvecklat en av marknadens bästa webbhotellsplattformar inom serverdrift och programvara med hög driftssäkerhet. Med kundanpassade lösningar för olika typer av webbplatser vill vi vara det enkla webbhotellet som hjälper stora som små kunder att hitta deras plats på internet. Våra kunder är allt från små kunder med personliga webbplatser till större kunder och företag inom media och e-handel till politiska partier. EgenSajt webbhotell drivs av företaget EgenSajt Hosting AB med kontor i Hisings Backa nära Göteborg. Du kan läsa om vad som är unikt med EgenSajt under varför välja oss. Besök också gärna några av våra referenskunder.

Open-Source och leverantörsoberoende

Det finns inget värre än att vara i händerna på sina leverantörer och vara beroende av andras lösningar. EgenSajt har därför utvecklad en egen teknisk platform baserad på öppna källkodslösningar för att kunna erbjuda en kostnadseffektiv hosting med högsta möjliga prestanda och upptid. Vår kontrollpanel för den unika plattformen är framtagen med stor fokus på användarvänlighet och funktionalitet och på våra många specialfunktioner. EgenSajt är det enda webbhotellet i Sverige som erbjuder Apache 2.4 event tillsammans med PHP-FPM, Varnish, Memcached och Redis.

Vi har optimerat webbhotellskonceptet och infört resursanpassning

EgenSajt har optimerat webbhotellskonceptet och har som enda svenska webbhotell infört resursanpassning. Det innebär att våra kunder betalar endast för vad de använder. Det är slut på att de kunder som använder få resurser ska sponsra de kunder som använder mer resurser. Vi tagit fram en specialanpassad Apache version 2.4 event based processing där bättre prestanda än våra konkurrenter, och inte minst kör vi modsecurity som skyddar din webbsida effektivt vilket är unikt i Sverige. Våra servrar bildar olika kluster och även om en server går ner så är allt uppe ändå. Flera servrar delar på lasten och detta ger oerhört hög prestanda och upptid, vilket du kommer att märka!

Utveckling och målsättning

Vi har för avsikt att erbjuda bästa möjliga prestanda till lägsta pris samt erbjuda den bästa och vänligaste supporten, bli bäst på domänhantering och på att erbjuda webbkonton som håller vad vi lovar, både vad gäller prestanda och upptid samt erbjuda den bästa och mest lättanvända kontrollpanelen därigenom erbjuda det bästa webbhotellet. Vår utvecklingsavdelning lyssnar löpande på dig som kund och inför de förbättringar som efterfrågas.

Vi är teamet som hängivet driver Egensajt

Martin

Support / Sysadmin / Utveckling

När det gäller att koda PHP/HTML/CSS/JS så är Martin svår att slå på fingrarna. Martin har arbetat under flera år med att hjälpa till att ta fram EgenSajt's flexibla och unika kontrollpanel och system, och är alltid redo att åtgärda eventuella fel och ta supportsamtal när han hinner!

Gusti

Support / Sysadmin

Gusti uppskattar att kunna hjälpa dig som kund och se till att få dina problem lösta så snabbt och bra som möjligt, och är den du kommer få mest kontakt med. Gusti har många års erfarenhet av att värdesätta dig som kund och att du ska trivas så bra som möjligt!

Daniel

Support / Sysadmin / Utveckling

Daniel grottar gärna ner sig så ofta han kan i att lösa mer avancerade problem och har liksom, Martin, talang för att underhålla kontrollpanel, system och servrar. Men mellan varven så tar gärna Daniel också supportsamtal och hjälper gärna till!

Läs mer om:  Referenser ,   Bli återförsäljare ,   Kontakta oss