Svenska Priser exkl. moms Logga in Webmail support@egensajt.se 031-787 70 50
Priser exkl. moms

Referenser

Referenser

De allra flesta av EgenSajts kunder väljer en open-source programvara som både är gratis och som har hjälp och support via communities kostnadsfritt. Vi presenterar här alltifrån små kunder med personliga webbplatser till större kunder och företag inom media och e-handel till politiska partier och visar vilken programvara som varje kund använder. Om vill veta mer om open-source, läs om Open Source på EgenSajt

Flexibelt webbhotell för alla typer av kunder

EgenSajt har optimerat webbhotellskonceptet och har som enda svenska webbhotell infört resursanpassning. Det innebär att våra kunder betalar endast för vad de använder. Det är slut på att de kunder som använder få resurser ska sponsra de kunder som använder mer resurser. Samtidigt kan de kunder som behöver mer resurser enkelt uppgradera sitt konto istället för att bli utslängd från webbhotellet. Vi tagit fram en specialanpassad Apache med PHP samt Redis Cache som håller betydligt högre prestanda än våra konkurrenter, och inte minst kör vi skydd mot yttre attacker mot din webbsida effektivt vilket de flesta webbhotell inte erbjuder. Våra servrar bildar olika kluster och även om en server går ner så är allt uppe ändå. Flera servrar delar på lasten och detta ger oerhört hög prestanda och upptid, vilket du kommer att märka!

Brawebbhotell som listar oss som bästa webbhotell skriver så här:

Egensajt har utan konkurrens tagit platsen som Sveriges flexiblaste webbhotell med deras produkt >> Anpassade Resurser << Du kan själv styra över vilka funktioner du vill ha, och betalar följaktligen bara för det diskutrymme, serverminne och antalet processer du använder.brawebbhotell.com

WordPress - SvarDirekt

SvarDirekt erbjuder kostnadseffektiva och kundanpassade telefonpassnings- och svarstjänster. Det har vi gjort sedan 1997 och är därmed bland de mest erfarna i branschen. Professionalism och personligt bemötande genomsyrar allt vi gör. För SvarDirekt är det särskilt viktigt med en stabil webbplattform med hög kapacitet som finns tillgänglig 24/7.
https://www.svardirekt.se

Prestashop - ljusshopen.se

På ljusshopen.se köper du doftljus, starlytes och spaas online till låga priser. Deras doftljus är framtagna för att vara optimerade för lång brinntid, väldoftande och att vara miljövänliga, och genom att följa deras snabba tips kommer du att kunna maximera dina ljus!
https://www.ljusshopen.se

WordPress - Ekenstam.se

Ekenstam är fastighetsmäklare som vill ligga i frontlinjen. ”Från slott till koja” var den slogan som grundarna till Ekenstams använde i början av 70-talet. Då kunde de inte ana hur väl det skulle stämma in på firman 43 år senare. Sydsvenskan Webbyrå står för layouten och EgenSajt står för hostingen samt bl a en smidig xml-koppling för visningen av försäljningsobjekten som har en funktionalitet och ett utseende som vi är stolta över.
https://www.ekenstam.se

Magento - axxon racing

axxon racing är Sveriges bästa roadracingshop och erbjuder ett komplett sortiment med alla delar och tillbehör som du behöver, samt träningsdagar och tävlingar. axxon.se utnyttjar memcached för maximal prestanda!
https://axxon.se

Woo-commerce - studentbild.nu

Studentbild har tillverkat och levererat studentskyltar och inbjudningskort till hela landet i många år. De strävar hela tiden för att bli bättre och leverera de finaste produkterna till studenten. Webbsidan har ofta ett stort antal besökare och för studentbild är det extra viktigt med hög upptid och prestanda.
https://www.studentbild.nu

WordPress / Woo-commerce - Infinite You

Infinite You är en träningsblogg blandat med träningskläder och tjänster. Här hittar du träningstips, recept och inspiration generellt, med mer specifikt fokus på löpning, bålträning och bäckenbottenstyrka. Madeleine som driver bloggen är PT, kostrådgivare och löpcoach med fokus på hållbar hälsa för kvinnor. Infinite You är en tung sajt som har både redis cache och varnish aktiverat.
https://www.infiniteyou.se

Joomla - Ramklints Café & Conditori

Ramklints Café & Conditori säljer tårtor i alla de former och har ett stort sortiment av prinsesstårtor, smörgåstårtor, frukttårtor – ja sortimentet är nästan oändligt. Man tar även emot beställningar via sin webbshop på hemsidan och leverar bakverk dagligen. De tar emot bilder för att användas på bildtårtor. Du kan få en bild på nästan vilken tårta du vill!
https://www.ramklints.se

Magento - YACHTACTION

YACHTACTION är en sajt för båtauktioner och båtutrustning på internet. De startade sin verksamhet i november 2012 och deras målsättning är att bli den ledande auktionssajten för båtar och båtutrustning i länderna kring Östersjön.
https://www.yachtaction.se

Läs mer om:  Om oss ,   Webbhotell ,   Bli återförsäljare ,   Kontakta oss