Om oss

Referenser

De allra flesta av EgenSajts kunder väljer en open-source programvara som både är gratis och som har hjälp och support via communities kostnadsfritt. Vi presenterar här alltifrån små kunder med personliga webbplatser till större kunder och företag inom media och e-handel till politiska partier och visar vilken programvara som varje kund använder. Om vill veta mer om open-source, läs om Open Source på EgenSajt

Flexibelt webbhotell för alla typer av kunder

EgenSajt har optimerat webbhotellskonceptet och har som enda svenska webbhotell infört resursanpassning. Det innebär att våra kunder betalar endast för vad de använder. Det är slut på att de kunder som använder få resurser ska sponsra de kunder som använder mer resurser. Samtidigt kan de kunder som behöver mer resurser enkelt uppgradera sitt konto istället för att bli utslängd från webbhotellet. Vi tagit fram en specialanpassad Apache med PHP samt Redis Cache som håller betydligt högre prestanda än våra konkurrenter, och inte minst kör vi skydd mot yttre attacker mot din webbsida effektivt vilket de flesta webbhotell inte erbjuder. Våra servrar bildar olika kluster och även om en server går ner så är allt uppe ändå. Flera servrar delar på lasten och detta ger oerhört hög prestanda och upptid, vilket du kommer att märka!

Brawebbhotell som listar oss som bästa webbhotell skriver så här:

Egensajt har utan konkurrens tagit platsen som Sveriges flexiblaste webbhotell med deras produkt >> Anpassade Resurser << Du kan själv styra över vilka funktioner du vill ha, och betalar följaktligen bara för det diskutrymme, serverminne och antalet processer du använder.brawebbhotell.com

WordPress - Socialdemokraterna i Göteborg

Den här bloggen tillhör Socialdemokraterna i Göteborg och olika aktiva poliker bloggar dagligen inom olika ämnen där fokus ligger vid att framtidens Göteborg är en stad där gemenskap och ansvar ger alla människor framtidstro och mod att förverkliga sina drömmar. För de Socialdemokratiska partiet är det särskilt viktigt med en stabil webbplattform med hög kapacitet som finns tillgänglig 24/7.
http://sgoteborg.se

Prestashop - ljusshopen.se

På ljusshopen.se köper du doftljus, starlytes och spaas online till låga priser. Deras doftljus är framtagna för att vara optimerade för lång brinntid, väldoftande och att vara miljövänliga, och genom att följa deras snabba tips kommer du att kunna maximera dina ljus!
http://www.ljusshopen.se

WordPress - Ekenstam.se

Ekenstam är fastighetsmäklare som vill ligga i frontlinjen. ”Från slott till koja” var den slogan som grundarna till Ekenstams använde i början av 70-talet. Då kunde de inte ana hur väl det skulle stämma in på firman 43 år senare. Sydsvenskan Webbyrå står för layouten och EgenSajt står för hostingen samt bl a en smidig xml-koppling för visningen av försäljningsobjekten som har en funktionalitet och ett utseende som vi är stolta över.
http://www.ekenstam.se

Magento - axxon racing

axxon racing är Sveriges bästa roadracingshop och erbjuder ett komplett sortiment med alla delar och tillbehör som du behöver, samt träningsdagar och tävlingar. axxon.se utnyttjar memcached för maximal prestanda!
http://axxon.se

Wordpress - revisionsvarlden.se

revisionsvarlden.se är en webbtidning som erbjuder affärsnyheter för dig som arbetar inom redovisning, revision och rådgivning. Webbsidan har ofta ett extremt stort antal besökare och för revisionsvarlden är det extra viktigt med hög upptid och prestanda.
http://revisionsvarlden.se/

WordPress - Destinavo

Destinavo.com är en reseblogg blandat med reseguider där man delar med sig av de bästa tipsen från resevärlden. De vill hjälpa resenärer att få ut så mycket som möjligt av sina resor. Syftet med hemsidan är att inspirera fler till att resa och upptäcka världen. De tillhandahåller därför tips och information som kan användas både innan resan och under resan. Deras ambition är att ha en reseguide tillgänglig för alla världens destinationer.
http://www.destinavo.com

Joomla - Ramklints Café & Conditori

Ramklints Café & Conditori säljer tårtor i alla de former och har ett stort sortiment av prinsesstårtor, smörgåstårtor, frukttårtor – ja sortimentet är nästan oändligt. Man tar även emot beställningar via sin webbshop på hemsidan och leverar bakverk dagligen. De tar emot bilder för att användas på bildtårtor. Du kan få en bild på nästan vilken tårta du vill!
http://www.ramklints.se

Magento - YACHTACTION

YACHTACTION är en sajt för båtauktioner och båtutrustning på internet. De startade sin verksamhet i november 2012 och deras målsättning är att bli den ledande auktionssajten för båtar och båtutrustning i länderna kring Östersjön.
http://www.yachtaction.se

Läs mer om:  Om oss ,   Webbhotell ,   Bli återförsäljare ,   Kontakta oss