Just nu flyttar du gratis till EgenSajt
Logga in Webmail Kontakta oss

Billigt webbhotell - från 39 18 kr/mån.

  • Priser SEK
    • Kronor
    • EUR
106kr 106 kr
127 kr
99 kr
127 kr
79 kr

Webbhotell

Billigt webbhotell från 39 18 kr/mån

Vi vet att det inte är lätt att välja och hitta ett billigt och bra webbhotell. Därför gör vi det lätt för dig och erbjuder ett enda webbkonto vare sig du enbart använder e-post eller ett fullfjädrat webbhotellskonto med varnish och redis som du kan skala upp och ner resurserna på vid behov närsomhelst. Om du har en webbsida och/eller e-post på ett annat webbhotell så ingår flytt av detta, läs gärna mer om detta.

Betala inte för mer än du använder!

På EgenSajt betalar du enbart för det som du använder. Så när du beställer väljer du vårt standardalternativ för din webbsida som räcker mer än väl för vanliga behov och du kan sedan närsomhelst öka vid behov om din sida blir populär och får många besökare. Det är därför vårt grundläggande webbhotellsalternativ är så pass billigt som 39 18 kr/mån. Vi tycker inte att våra kunder som använder få resurser ska sponsra de kunder som använder sina resurser till max, det tycker vi skulle vara orättvist. Du har också 30 dagars öppet köp om du inte skulle bli nöjd. Du får gärna läsa mer nedan eller i vår kunskapsbank eller kontakta oss.

Egensajt sidbyggare ingår utan kostnad

Kom igång med EgenSajt sidbyggare med ett enda klick! Du bygger en snygg hemsida eller webbshop enkelt med dra & släpp på vårt billigaste kontoalternativ för 39 18 kr/mån. Välj från 200 olika teman eller utseenden och ändra enkelt bilder och texter tills du blir nöjd.
Att koppla din favoritdomän ingår självklart. Du kan utnyttja alla funktioner i sidbyggare utan att betala något extra och detta gäller även att kunna sälja produkter!

Enkelt och funktionell sajtbyggare

Vi erbjuder en fullfjädrad och lättanvänd sajtbyggare utan begränsningar. Välj ett av 200 teman och dra och släpp text och bilder och få snabbt upp en snygg hemsida! Det ingår även ett enklare system att sälja produkter. Vi lovar dig att du inte kommer bli besviken och du kan prova med öppet köp under 30 dagar.

Optimerat och klart för Wordpress som ingår

Wordpress är världens mest populära innehållshanteringssystem och är utan tvekan det mest popläraste och bästa publiceringsverktget (CMS) som även effektivt kan användas för att blogga med och hos oss aktiverar du det enkelt och kan sätta upp en riktigt proffsig hemsida! WordPress normalt kännas långsam på ett normalt webbhotell när man han aktiverat olika plugins för extra funktionalitet, men detta har vi på EgenSajt optimerat bort genom att erbjuda redis och memcached, se teknisk specifikation för mer information.

Vad som ingår i våra 2 alternativ ovan

Oavsett om du väljer vår sajtbyggare eller den mer avancerade Wordpress så ingår support på det mesta. Vi tänker inte lämna dig i sticket med varken enkla eller svåra problem utan vi vill att du ska känna dig trygg hos EgenSajt. Följande ingår för baspriset 39 18 kr/mån:

Läs mer om: Extratjänster ,   Servicenivåavtal (SLA) ,   Avtal Webbhotell