Svenska Priser exkl. moms Logga in Webmail support@egensajt.se 031-787 70 50

Driftinformation

Mindre justering av epostsystem ( Löst )

Vi behöver göra en mindre justering av vårt epostserversystem och får en mindre nertid på 5-10min vilket vi beklagar.

Akut byte av hårdvara ( Löst )

Vi har ett hårdvarufel som åtgärdas och bör vara klart inom 15 minuter. Detta berör alla eposttjänster inkl. webmail.
Uppdatering, problemet är nu löst, och vi beklagar olägenheten det kan ha inneburit för våra kunder.

Åtgärd och justering av storagesystem ( Löst )

Vi åtgärdar några akuta följdfel efter veckans uppgradering av storagesystem. Inga stora arbeten eller fel, men vi får lite nertid i natt och beklagar detta.

Uppdatering: Arbetet gick utmärkt och allt ser mycket bra ut och vi bör inte ha några fler nertider eller liknande efter nattens arbete.

Uppgradering av disksystem tisdagen den 17:e ( Löst )

Vi kommer tisdagen den 17:e oktober att uppgradera disksystemet, och mindre nertider kan förekomma mellan 9:00 - 09:30. Arbetet berör enbart våra kunders webbsidor.

Underhållsarbete i serverhall ( Löst )

Underhållsarbete kommer utföras i vår serverhall som påverkar alla tjänster den 9:e november (OBS, ändrat från den 8:e). Elcentral kommer att bytas ut för att minska och effektivisera strömförbrukning. Huvudsida, kontrollpanel samt alla kunder hemsidor samt e-post kommer att ligga nere under argetet. DNS tjänsten för domäner kommer dock fungera som vanligt och inkommande e-post kommer tas emot under arbetet för att sedan komma in i varje e-postlåda när arbetet är klart. Arbetet beräknas starta tidigast kl 17:30 och hålla på som längst till 20:00.

Underhåll av e-postsystem ( Löst )

Vi kommer göra ett mindre underhållsarbeta med vårt epostsystem som kan ge en nertid på 10-15 minuter. Detta gör att ingen epost är åtkomlig under den tiden.

Uppgradering av servrar ( Löst )

Vi kommer att uppgradera alla webbservrar till senaste programvara vilket kan orsaka mindre störningar. Om du får problem med din webbsida på något sätt är du välkommen att höra av dig och vi ber om överseende.

Underhållsarbete av databasservrar ( Löst )

Vi kommer göra ett underunderhålls arbete av mysql01 samt mysql02, och bör inte ta mer än 1 timme. Detta innebär att webbsidor som använder mysql01 samt kommer att ligga nere.

Underhållsarbete i serverhall ( Löst )

Underhållsarbete kommer utföras i vår serverhall som påverkar alla tjänster, huvudsida samt kontrollpanel som alla kommer att ligga nere, inkl. e-post. E-post kommer dock att tas emot under arbetet och sedan komma in i varje e-postlåda när arbetet är klart. Arbetet beräknas starta 17:15 och hålla på som längst till 19:00.
Uppdatering: Arbetet gick bra och var klart 18:35

Akut underhåll av webmail ( Löst )

Vi behöver ta ner webmail en halvtimme efter hårdvarufelet vi hade igår en timme idag på morgonen, passa gärna på att konfigura email i din mobilapp eller epostprogram i datorn. För datorn rekommenderar vi https://www.thunderbird.net/sv-SE/