Driftinformation

Problem med certifikat på eposttjänster ( Löst )

Vi har haft problem med certifikat på våra eposttjänster idag på morgonen och kommer få på plats ett bättre certifikatsystem som ska göra att detta inte händer igen. Vi beklagar problemen som detta har medfört våra kunder.

Uppdatering: Vi har precis slutfört installation av ett mycket bättre certifikatsystem och dessa typer av problem ska inte inträffa igen.

Fördröjning av inkomande email ( Löst )

Vi har idag på morgonen en fördröjning på inkommande email, men som inom kort bör komma in under förmiddagen.

Underhåll av system ( Planerad )

Vi kommer utföra ett underhållsarbete av vårt system natten den 7:e augusti från cirka kl 3 - 4. Alla tjänster berörs.

Fördröjning på inkommande email ( Löst )

Vi har haft ett problem med inommande epost och den blir därför fördröjd och kommer in under förmiddagen idag. Inga email bör ha försvunnit. Vi beklagar problemet.

Underhållsarbete av disksystemet 2/2 ( Löst )

Vi kommer natten till lördagen den 29:e juni att utföra underhållsarbete igen på vårt SSD disksystem och därför kommer alla tjänster vad gäller webbsidor att ligga nere från kl 05:00 och som längst till 05:30. Eposttjänsterna berörs dock inte.

Underhållsarbete av disksystemet 1/2 ( Löst )

Vi kommer natten till torsdagen den 26:e juni att utföra underhållsarbete på vårt SSD disksystem och därför kommer alla tjänster vad gäller webbsidor att ligga nere från kl 04:00 och som längst till 04:30. Eposttjänsterna berörs dock inte.

Underhållsarbete av disksystemet 1/2 ( Löst )

Vi kommer natten till måndagen den 17:e juni att utföra underhållsarbete på vårt SSD disksystem och därför kommer alla tjänster vad gäller webbsidor att ligga nere från kl 03:00 till som längst 04:00. Eposttjänsterna berörs dock inte.

Underhållsarbete av disksystemet 2/2 ( Löst )

Vi kommer natten till torsdagen den 20:e juni att utföra underhållsarbete igen på vårt SSD disksystem och därför kommer alla tjänster vad gäller webbsidor att ligga nere från kl 04:00 och som längst till 05:00. Eposttjänsterna berörs dock inte.

Steg 2/2 av migrering till SSD disksystem ( Löst )

Kl 00:00 fredagen den 31:e maj kommer övriga webbkonto från 3402-4596 att migreras. Rapportera gärna om något inte fungerar som det ska efter migreringen.
Migreringen innebär att webbkontona kommer ligga nere i 5-10 minuter från 24:00 - 24:10

Steg 1/2 av migrering till SSD disksystem ( Löst )

Vi kommer inom den kommande veckan migrera till vårt nya redundanta SSD disksystem, och kl 23:00 ondagen den 29:e maj kommer webbkonto 3402-4596 att migreras. Rapportera gärna om något inte fungerar som det ska efter migreringen.
Migreringen innebär att ovanstående webbkonton kommer ligga nere i 5-10 minuter från 23:00 - 23:10