Just nu flyttar du gratis till EgenSajt
Logga in Webmail Priser exkl. moms

Driftinformation

Underhållsarbete i serverhall ( Löst )

Underhållsarbete kommer utföras i vår serverhall som påverkar alla tjänster den 9:e november (OBS, ändrat från den 8:e). Elcentral kommer att bytas ut för att minska och effektivisera strömförbrukning. Huvudsida, kontrollpanel samt alla kunder hemsidor samt e-post kommer att ligga nere under argetet. DNS tjänsten för domäner kommer dock fungera som vanligt och inkommande e-post kommer tas emot under arbetet för att sedan komma in i varje e-postlåda när arbetet är klart. Arbetet beräknas starta tidigast kl 17:30 och hålla på som längst till 20:00.

Underhåll av e-postsystem ( Löst )

Vi kommer göra ett mindre underhållsarbeta med vårt epostsystem som kan ge en nertid på 10-15 minuter. Detta gör att ingen epost är åtkomlig under den tiden.

Uppgradering av servrar ( Löst )

Vi kommer att uppgradera alla webbservrar till senaste programvara vilket kan orsaka mindre störningar. Om du får problem med din webbsida på något sätt är du välkommen att höra av dig och vi ber om överseende.

Underhållsarbete av databasservrar ( Löst )

Vi kommer göra ett underunderhålls arbete av mysql01 samt mysql02, och bör inte ta mer än 1 timme. Detta innebär att webbsidor som använder mysql01 samt kommer att ligga nere.

Underhållsarbete i serverhall ( Löst )

Underhållsarbete kommer utföras i vår serverhall som påverkar alla tjänster, huvudsida samt kontrollpanel som alla kommer att ligga nere, inkl. e-post. E-post kommer dock att tas emot under arbetet och sedan komma in i varje e-postlåda när arbetet är klart. Arbetet beräknas starta 17:15 och hålla på som längst till 19:00.
Uppdatering: Arbetet gick bra och var klart 18:35

Akut underhåll av webmail ( Löst )

Vi behöver ta ner webmail en halvtimme efter hårdvarufelet vi hade igår en timme idag på morgonen, passa gärna på att konfigura email i din mobilapp eller epostprogram i datorn. För datorn rekommenderar vi https://www.thunderbird.net/sv-SE/

Fel på webmail ( Löst )

Vi har hårdvarufel på webmail systemet och vi bör lösa detta inom en timme.

Databasserver mysql01 ( Löst )

Akut problem med mysql01 som kommer lösas runt kl 14, nertid 5min

Storage server cluster 3 ( Löst )

Vi hade hårdvaruproblem på en storagenod, hårdvara är bytt och problemet är åtgärdat och vi beklagar problemet!

Kort underhåll av alla tjänster ( Löst )

Vi kommer ha en kortare nertid ikväll på 30-45min. Alla tjänster berörs.