Driftinformation

Alla tjänster ( Löst )

Tele2 har aktiverat redundant internetförbindelse och arbetet skulle inte innebära någon nertid, men tyvärr blev det nertid vilket vi beklagar!

Nätverksstörningar (DDOS) ( Löst )

Vi har haft ddos attacker idag och vi hade problem 1-2 timmar innan lunch och där våra tjänster hade problem att näs samt lite problem idag på kvällen runt 19:30-tiden med intermittenta problem under en halvtimme, men vi har nu fått bukt på det och kommer ha det under bevakning och uppsikt.

Problem med certifikat på eposttjänster ( Löst )

Vi har haft problem med certifikat på våra eposttjänster idag på morgonen och kommer få på plats ett bättre certifikatsystem som ska göra att detta inte händer igen. Vi beklagar problemen som detta har medfört våra kunder.

Uppdatering: Vi har precis slutfört installation av ett mycket bättre certifikatsystem och dessa typer av problem ska inte inträffa igen.

Fördröjning av inkomande email ( Löst )

Vi har idag på morgonen en fördröjning på inkommande email, men som inom kort bör komma in under förmiddagen.

Underhåll av system ( Planerad )

Vi kommer utföra ett underhållsarbete av vårt system natten den 7:e augusti från cirka kl 3 - 4. Alla tjänster berörs.

Fördröjning på inkommande email ( Löst )

Vi har haft ett problem med inommande epost och den blir därför fördröjd och kommer in under förmiddagen idag. Inga email bör ha försvunnit. Vi beklagar problemet.

Underhållsarbete av disksystemet 2/2 ( Löst )

Vi kommer natten till lördagen den 29:e juni att utföra underhållsarbete igen på vårt SSD disksystem och därför kommer alla tjänster vad gäller webbsidor att ligga nere från kl 05:00 och som längst till 05:30. Eposttjänsterna berörs dock inte.

Underhållsarbete av disksystemet 1/2 ( Löst )

Vi kommer natten till torsdagen den 26:e juni att utföra underhållsarbete på vårt SSD disksystem och därför kommer alla tjänster vad gäller webbsidor att ligga nere från kl 04:00 och som längst till 04:30. Eposttjänsterna berörs dock inte.

Underhållsarbete av disksystemet 1/2 ( Löst )

Vi kommer natten till måndagen den 17:e juni att utföra underhållsarbete på vårt SSD disksystem och därför kommer alla tjänster vad gäller webbsidor att ligga nere från kl 03:00 till som längst 04:00. Eposttjänsterna berörs dock inte.

Underhållsarbete av disksystemet 2/2 ( Löst )

Vi kommer natten till torsdagen den 20:e juni att utföra underhållsarbete igen på vårt SSD disksystem och därför kommer alla tjänster vad gäller webbsidor att ligga nere från kl 04:00 och som längst till 05:00. Eposttjänsterna berörs dock inte.