Svenska Priser exkl. moms Logga in Webmail support@egensajt.se 031-787 70 50
Priser exkl. moms

Snabbt & billigt webbhotell

Webbhotell från %s%s/mån

139 kr 59 kr
189 kr
199 kr
179 kr
219 kr

Extratjänster

Vi på EgenSajt vill att du ska alla lägen känna dig trygg med att du alltid får hjälp, vad det än är. Nedan presenterar vi de tjänster vi erbjuder utöver det som ingår i varje webbkonto och saknar du någon så hör gärna av dig! Du får gärna läsa mer i vår kunskapsbank eller kontakta oss

Flytt av webbsida/email till oss

Om du har en webbsida och e-post på ett annat webbhotell så flyttar vi den åt dig som en extra tjänst. Vi erbjuder flytthjälp helt kostnadsfritt just nu, vilket normalt annars kostar 195kr. I detta ingår flytt av en sajt och 5st epostadresser. Detta erbjudande gäller vid beställning av minst Standard Resurser och gäller tillsvidare. I andra steget i vår beställningsprocess kan du bocka för "Vi flyttar din webbsida/email till oss". Se gärna vår kunskapbank hur man enklast beställer ett webbkonto. En flytt tar normalt 1-3 timmar och görs inom 1-2 dagar efter beställning. Beräknad nertid är max 1 timme, men ofta endast en halvtimme.

SSL-certifikat kopplat till din webbadress

Om du har en webbshop kan det vara en bra idé att använda ssl och certifikat. Detta skapar inte bara större trygghet hos dina kunder, utan gör också din webbshop säkrare. Om du har ett eget certfikat eller väljer att använda Let's encrypt cert kan du helt kostnadsfritt lägga in detta. Du kan även beställa SSL-certifikat till din webbplats, tex. True BusinessID EV SSL-certifikat, under beställ i huvudmenyn och priser redovisar vi i tabellen nedan.

Managed Wordpress och vad som ingår

Du som hanterar och administrerar Wordpress och Woocommerce, vet att ibland kan det vara krångligt att uppdatera den samt de plugins som är installerade. Då kan det vara skönt att veta att du kan lämna bort denna oro att något kan gå fel och vara krångligt. Vi tar hand om uppdateringar, backuper, och ser till att din Wordpress alltid är uppe samt hjälper till att optimera och ge råd för ökad prestanda. Att tänka på är att vanlig administration i Wordpress och Woocommerce inte ingår.

Extrasupport

Med vår Extrasupport får du hjälp med allt som normalt inte ingår i ordinarie support. I ordinare support ingår hjälp med kontrollpanelens funktioner samt det som inte fungerar vad ankommer på oss. Men med EgenSajt ExtraSupport får du både rådgivning och tips i samband med andvändandet av olika skript och installationer. Du får också hjälp med att installera skript och komma igång med dessa. Vi hjälper till med tex. följande:

Löpande arbete och hjälp med din hemsida efter timdebitering

Ibland finns det saker som man inte har tid eller kan göra själv. Vid dessa tillfällen kan det vara skönt att lämna bort arbetet. Kontakta oss så så lämnar dig gärna en offert på arbetet. Vi har många experter på allt från design, programmering och SEO som gärna rycker in och gör sitt bästa för dig. Se vårt timpris ovan

Utökad SLA (extratjänst)

Villkoren i standardavtalet utökas med ärendehantering vardagar 6-24:00 och åtgärd inom 2 timmar efter mottagen felanmälan samt garanterad upptid på 99,9% på årsbasis.
Läs mer om: Servicenivåavtal (SLA)

Priser för våra extratjänster

Extra support Wordpress

Namn

Full support och underhåll av Wordpress

Beskrivning

1.200,00 kr

Kvartalsvis

Extra support Wordpress

Namn

Full support och underhåll av Wordpress

Beskrivning

3.000,00 kr

Årsvis

Hjälp med installation och generering av SSL-Certifikat
(Obs, gäller inte gratiscertet Let's Encrypt som ingår)

Namn

Aktivation, installation och generering av SSL-certfikat för eget cert.

Beskrivning

495,00 kr

Årsvis

Wilcard SSL-certifikat

Namn

SSL-certfikat för en domän och alla dess subdomäner.

Beskrivning

1.495,00 kr

Årsvis

True BusinessID EV SSL-certifikat

Namn

SSL-certfikat som har grönt fält i webbläsarens adressfält.

Beskrivning

1.995,00 kr

Årsvis

EgenSajt Extrasupport

Namn

I Extrasupport ingår upp till 12 konsulttimmar per år

Beskrivning

4.950,00 kr

Årsvis

Timdebitering arbete

Namn

Extra konsulthjälp. Minimideb. 1 timme

Beskrivning

795,00 kr

Engångs

Utökad SLA

Namn

När du behöver mer support och garanti

Beskrivning

9.995,00 kr

Årsvis

Vi flyttar din webbsida/email till oss

Namn

Vi flyttar din webbsida till EgenSajt för 195kr (1 domän inkl. 5 email)

Beskrivning

0,00 kr

Engångs

Vanliga frågor om extratjänster

Är det krånglig eller svårt att installera SSL-certifikat på min hemsida?

Nej, det sköts och utförs helt av oss och du behöver inte tänka på något.

Jag behöver experthjälp med min Magento, erbjuder ni det?

Vi har experter på Magento som gärna hälper dig med allt ifrån att optimera din Magentos prestanda till administration av butiken. Vi kan även erbjuda hjälp med design och utseende. Kontakta oss gärna för en offert!

Vad är True BusinessID EV SSL-certifikat?

Detta certifikat säkerställer att det är just ditt företag som står bakom webbsidan. Adressfältet blir grönt och där framgår också företagsnamnet. Validationsprocessen är mer ingående än vid ett normalt certifikat.

Vad är ett Wilcard SSL-certifikat?

Ett Wilcard SSL-certifikat gäller inte bara webbadressen.se och www.webbadressen.se utan även abc.webbadressen.se och abcd.webbadressen.se, dvs alla subdomäner under själva domänen.

Läs mer om: Webbhotell ,   Servicenivåavtal (SLA) ,   Avtal webbhotell

Beställ extratjänster

Ring oss

031-787 70 50

  • Vardagar: 8-21
  • Helger: 10-15
  • ( Öppet )

Skicka e-post

support@egensajt.se

  • E-post: 8-22
  • ( Öppet )