Svenska Priser exkl. moms Logga in Webmail support@egensajt.se 031-787 70 50
Priser exkl. moms

Flytta gratis

Flytthjälp webbhotell!

139 kr 29 kr
209 kr
219 kr
199 kr
219 kr

Flytthjälp webbhotell - flytta gratis upptill 5 webbplatser!

Vi på EgenSajt arbetar med att erbjuda det bästa möjliga webbhotellet till det bästa priset! Vi erbjuder ett enda webbkonto vare sig du enbart använder e-post eller ett fullfjädrat webbhotellskonto med varnish och redis som du kan skala upp och ner resurserna på vid behov närsomhelst.

Så om du av olika anledningar vill byta webbhotell och flytta till oss så kanske du drar sig för vad detta ska innebära och man vågar inte ta steget. Därför vill vi erbjuda fullständig flytthjälp med allt så du inte behöver oroa dig över något!

Vänligen observera att vi inte erbjuder gratis flytt av enbart e-post i vår konto Endast E-post, utan erbjudandet gäller enbart Hemsida där 5 e-postkonton ingår per domän och webbplats. Samt att flytt ingår endast vid beställning av nytt konto och inte om du har ett konto hos oss sedan tidigare. Priset för flytt av endast e-post för kontot Endast E-post är 195kr

Flytt av domän eller ompekning

Vi ser till att domänen flyttas eller pekas om på ett sätt som gör att det blir minsta möjliga nertid eller nästan ingen alls. Vi lägger även in samma DNS inlägg som du hade sedan tidigare om det fanns tex. inlägg till Microsofts tjänster. Observera att eventuella transferavgifter för tex. .com/.net/.org/.eu osv. inte ingår. Men i transferavgiften ingår 1års förnyelse för domänen ovanpå domänens befintliga giltighetstid.

Flytt av filer och databas

Alla filer för webbsidorna samt databaserna förs över till oss och scannas sedan efter skadlig kod eller virus innan de läggs in på ditt webbkonto hos oss och konfiguration och ändring av konfigurationsfiler görs av våra tekniker så att webbplatserna fungerar som de ska i vår miljö. Flytt av upptill 5 webbplatser ingår.

Flytt av e-post

De e-postadresser som du vill flytta över sätts upp och alla mail som du har på dina nuverande inboxar flyttas över till oss. Vi hjälper dig sedan att konfigurera dina befintliga e-postprogram med vår konfiguration. Du kan även använda våra e-postklienter. Flytt av upptill 20 e-postkonton ingår.

Säkerhet och ssl cert

Om din webbplatser inte sedan tidigare hade SSL eller https:// så lägger vi kostnadsfritt in detta på dem om du önskar det utan extra kostnad. På EgenSajt är sedan dina webbplatser skyddade av våra säkerhetssystem mot attacker och sql-injektioner, samt vi tar dagliga backuper av filer och databas ifall olyckan skulle vara framme.

Test av funktion och utseende med garanti

När allt arbete är klart och innan domänerna pekas om från ditt gamla webbhotell till oss, ser vi till att webbsidorna ser ut som den gjorde sedan tidigare och att de fungerar som de ska. Skulle något mot förmodan inte fungera som det gjorde sedan tidigare eller att du inte blir nöjd så erbjuder vi en nöjdhetsgaranti som innebär att vi backar tillbaka hela flytten och ger dig tillbaka alla pengar du har lagt ut.

Vad som ingår i våra webbhotellspaket

Om du har flyttat dina befintliga sidor till oss eller väljer att aktivera nya webbsidor med vår populära sajtbyggare eller har aktiverat nya sajter med Wordpress så ingår support på det mesta, utom support att bygga själva sidan och administrering av denna. Vi tänker inte lämna dig i sticket med varken enkla eller svåra problem utan vi vill att du ska känna dig trygg hos EgenSajt. Följande ingår:

Hur jag gör jag för att beställa flytt till EgenSajt?

Steg 1 - Välj webbkonto och domän

Börja med att gå till vår huvudsida Klicka på "Beställ nu" under Hemsida.

Notera: Om du har en EPP eller AUTH-kod för en domän kan du välja alt. 2 (Jag har en domän som jag vill flytta till EgenSajt). Annars kan du flytta domäner senare och välja alternativ 3 (Har redan en domän på EgenSajt eller lägger till domän senare) så kan du flytta domäner senare eller så gör vi det åt dig utan problem..
Notera: Om du har fler än 1 webbsida behöver du välja alternativet Upptill 5 hemsidor på ett år om du vill dra fördel av att gratis flytt ska ingå.

Steg 2 - Välj faktureringsmetod och flytthjälp

Du behöver nu välja att betala per år för att vår flytthjälp ska ingå gratis. Du kan välja kvartal, men då behöver du göra flyttningen själv eller så kostar det 195kr. Kryssa i "Vi flyttar din webbsida/email till oss".

Steg 3 - Översikt över kundvagnen

Du ser nu att ett Hostingkonto ligger i din kundvagn samt att vi flyttar din webbsida för 0kr.
När din beställning har kommit in till oss kommer du få en bekräftelse samt en förfrågan om vilka webbplatser och e-postadresser som du vill flytta till oss.

Notera: Om du valde att i tidigare steg flytta din domän med EPP-kod kommer även den att visas. Flytt av .se/.nu/.fi domäner är gratis och du betalar endast för förnyelse av domänen efter att den befintliga giltighetstiden har gått ut..

Steg 4 - Ange uppgifter och välj betalmetod

Börja med att ange om du är privatkund eller företagskund. Fyll sedan i personnummer eller organisationsnummer och dina uppgifter kommer sedan automatiskt att fyllas i. Välj en befintlig e-postadress och lösenord för din nya inloggning till vår kontrollpanel. Välj därefter vilket betalsätt du önskar använda.

Notera: Om du väljer Banköverföring ger vi dig en liten rabatt, men tänk på att detta betalsätt kan vara något krångligt och ovant om du normalt sedan tidigare har gjort bankgirobetalningar. Rabatten ges då det endast är banköverföringar som bankerna inte tar ut kostnad för.

Kontaktformulär

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor angående flytt eller våra tjänster eller funderinger kring detta! Du kan antingen fylla i detta kontaktformulär eller klicka på den blåa symbolen i högra nedre hörnet.

Namn
E-postadress
Ämne
Meddelande

Läs mer om: Om oss ,   Referenser ,   Bli återförsäljare