Just nu flyttar du gratis till EgenSajt
Logga in Webmail Kontakta oss

Gratis domän och E-post

0kr för domän och E-postkonton

 • Priser SEK
  • Kronor
  • EUR
29 kr
105kr 19 kr
89 kr
115kr 19 kr
39 kr

Gratis domän

På EgenSajt får du just nu en gratis domän för 0kr för ett helt år och e-postkonton ingår alltid gratis med domänen. Du kan hantera 4st epostkonton på en domän och använda vår webbmail gratis. Du kan även använda valfritt e-postprogram som stöder IMAP inkl. din mobiltelefon.

Inga dolda avgifter. Återkommande betalning på 105kr/år för förnyelsen av domänen efter det första året. Kan sägas upp närsomhelst, även efter att faktura för domänförnyelse har kommit. E-postkonto Standard är alltid gratis. Se gärna vanliga frågor och svar

EgenSajt Webbhotell - domän & epost helt gratis!

Vi erbjuder dig en valfri .se/.nu domän helt gratis första året. Därefter tillkommer det en avgift på 105kr/år. Men det kan sägas upp närsomhelst och även efter att första fakturan har kommit. Inga dolda avgifter av något slag. Vi bjuder även på vårt E-post Standard konto som normalt har en startavgift helt gratis. E-post Standard kostar sedan 0kr/år för alla våra kunder. då detta är ett standard erbjudande vi har.

Säker och tillförlitliga e-postkonton gratis med effektivt spamskydd

Vi på EgenSajt har tagit fasta på hur viktigt det är med webbhotell som är gratis men som har väl fungerande och säker gratis epost som effektivt filtrerar epost från spam. Våra e-postservrar håller hög tillgänglighet och säkerhet. Daglig säkerhetskopiering görs så en snabb återställning kan ske om det oförutsedda sker.

Effektiv DNS och gratis domänhantering

Vår kontrollpanel är speciellt framtagen för att effektivt och säkert hantera dina domäner helt gratis och utan begränsning både vad gäller DNS-inlägg, domänpekning och webbplatser. Du köper, förnyelse och överlåter de flesta toppdomäner mycket billigt till marknadens bästa priser.

Kraftfull och enkelt kontrollpanel

Även om vi är ett webbhotell som är gratis så är kontrollpanelen av högsta klass och är den centrala delen i din billiga tjänst och innehåller verktyg för hantering av din billiga hemsida samt e-post. Du kan enkelt lägga till, ta bort eller hantera befintliga e-postadresser för den anslutna domänen helt gratis.

Snabb och effektiv support och kunskapsbank

I alla våra gratis-produkter och gratis-tjänster ingår support via telefon eller e-post samt en utförlig kunskapsbank finns där du kan läsa hur man gör.

Vanliga frågor om domäner

Vad ingår när jag köper ett domännamn på EgenSajt?

Utan extra kostnad ingår DNS (domäntjänst), vidarebefordring av webbsidor, vidarebefordring av e-postadresser. Du kan även beställa vårt Endast E-post konto för %s%s/mån

Ni har mycket låga priser på domäner, speciellt när ni har kampanj, var är haken?

Nej, det finns ingen hake. Vi har inga dolda kostnader eller liknande och du låser dig inte upp på någon typ av abonnemang. En domän betalas för den tid man väljer och efter den tiden kan man välja att inte förnya domänen, även efter att en faktura för förnyelse skulle ha skapats. Och du kan närsomhelst överför domänen till annan registrar utan kostnad. Vissa toppdomäner såsom .com/.net/.org är låsta 60 dagar efter registrering enligt icann, men inte t.ex. .se/.nu/.fi

Jag vill köpa domän, när blir mitt domännamn registrerat efter beställning?

Din domän blir registrerad så fort vi får din betalning verifierad. Det snabbaste sättet att betala är antingen via kreditkort, PayPal eller Payson. Betalar du via BG ser vi betalningen först dagen efter kl. 16.

När blir mitt domännamn synligt på internet?

Efter att din domän har blivit registrerad kan det ta från 2-5 timmar innan domänen blir synlig på internet.

Vem blir ägare till domänen som jag registrerar hos er?

Du som kund blir självklart ägare till din domän. Om inget annat önskas av dig så står vi som administrativ och teknisk kontakt.

Fakturerar ni för domäner som jag inte äger eller har hos er?

Nej, aldrig. Vi går igenom dagligen alla domäner och tar automatiskt bort de domäner vi inte är registrar för.

Läs mer om: Domänpriser ,   .SE / .NU registrar ,   Avtal domäner  ,   Gratis domän

Vad som ingår vid köp av domän

Domänhantering

 • Obegränsat antal domäner
 • Obegränsat antal subdomäner
 • Vidarebefodring webbsida
 • Full DNS-hantering
 • Servrar i Sverige
 • Telefonsupport

E-post 17 8 kr/mån

 • 1GB Diskutrymme
 • Virusfilter
 • Skräppostfilter
 • POP3, IMAP, SMTP
 • POP3s, IMAPs, SMTPs
 • Vidarebefodra till
 • Webmail

Månadsavgift

0 kr

Välj domän

Ange gratis domän

Ange domän

 • Privatkund

 • Företagskund

Personnummer

Telefon

Förnamn

Efternamn

Adress

Företagsnamn

Adress c/o

Postnummer

Stad

E-post