Gratis Webbhotell E-post

0kr för epostkonton

  • Välj valuta
    • Kronor
    • EUR
49 kr
105 kr
68 kr
115 kr
29 kr
  • Välj prisinfo
    • Inkludera bankrabatt
    • Inkludera Moms

E-post Standard - en gratis svensk e-posttjänst

EgenSajt Webbhotell - epostkonton helt gratis

Vi erbjuder dig allifrån gratis e-mail och epost till en billig webbsida, webbshop och blogg på EgenSajt som är ett mycket billigt webbhotell. Vi erbjuder ett enda optimerat och snabbt webbkonto där du betalar endast för vad du använder. Genom att använda redis, varnish och memcached är EgenSajt det snabbaste webbhotellet i Sverige och ett av de få där du kan installera och köra stora Magento eshoppar.

Gratis Webbhotell och billig epost eller email

EgenSajt är ett billigt Webbhotell där du kan du helt gratis kan få epostadresser för din domän för 0kr. Du kan hantera obegränsat med epostkonton gratis och använda vår webbmail gratis

Säker och tillförlitliga e-postkonton gratis med effektivt spamskydd

Vi på EgenSajt har tagit fasta på hur viktigt det är med webbhotell som erbjuder epost och email gratis men som har väl fungerande och säker e-post som effektivt filtrerar e-post från spam. Våra e-postservrar håller hög tillgänglighet och säkerhet. Daglig säkerhetskopiering görs så en snabb återställning kan ske om det oförutsedda sker.

Effektiv DNS och billig domänhantering

Vår kontrollpanel är speciellt framtagen för att effektivt och säkert hantera dina domäner utan begränsning både vad gäller DNS-inlägg, domänpekning och webbplatser. Du köper, förnyelse och överlåter de flesta toppdomäner mycket billigt till marknadens bästa priser.

Kraftfull och enkelt kontrollpanel

Även om vi är ett webbhotell som är billigt så är kontrollpanelen av högsta klass och är den centrala delen i din billiga tjänst och innehåller verktyg för hantering av din billiga hemsida samt e-post. Du kan enkelt lägga till, ta bort eller hantera befintliga e-postadresser för den anslutna domänen.

Snabb och effektiv support och kunskapsbank

I alla våra billiga produkter och tjänster ingår support via telefon eller e-post samt en utförlig kunskapsbank finns där du kan läsa hur man gör.

Läs mer om: Open Source ,   Extratjänster ,   Servicenivåavtal (SLA) ,   Avtal Webbhotell

Läs mer om

E-post 0 kr/mån

Webbkonto från
18 kr/mån*

Månadsavgift*

0 kr

* En startavgift på 140 kr tillkommer och tjänsten måste beställas.