Svenska Priser exkl. moms Logga in Webmail support@egensajt.se 031-787 70 50
Priser exkl. moms

Support

Kunskapsbank

Support
Domäner & DNS
Förnya domän

Förnya domän

Vi visar hur man hur man förnyar en domän. Normalt behöver du enbart betala den faktura som skapas cirka en månad innan domänen förfaller och vid betalning förnyas domänen normalt sett automatiskt. Men om man tex. har avaktiverat förnyelse på domänen så skapas ingen faktura och om man ångrar sig kan man ändå förnya domänen. Du kan även med fördel gå till följande sida som inloggad för att se vilka domäner som behöver förnyas och välja vilka du önskar att förnya. Även om din domän går ut om 1 eller 2 år eller mer så kan du förnya domänen och tiden du väljer att förnya läggs på befintlig giltighetstid och gränsen är maximalt 10 års giltighetstid för de felsta topp-domäner.

 
 

Steg 1 - Gå till domän -

Gå till Kontrollpanel > Domäner och till submenyn Förnya domän under Registrar

 
 

Steg 2 - Välj antal år -

Nu visas visas domänen som ska förnyas och du kan välja att förnya ett eller flera år genom att klicka på 1 år i blått och sedan klicka på Fortsätt

 
 

Steg 3 - Fortsätt stegen för betalning -

Domänförnelsen befinner sig nu i kundvagnen och du fortsätter stegen och till val av betalsätt.

Notera: Tänk på att om du väljer betalsättet Bankgirobetalning eller Banköverföring har vi inte pengarna förrän nästkommande bankdag efter kl. 16:00 om du betalar efter bryttiden som oftast är runt kl 9:45 för bankgiro och kl 13 för banköverföring, annars bör det komma in samma dag.

Hjälpte svaret dig?