Svenska Priser exkl. moms Logga in Webmail support@egensajt.se 031-787 70 50
Priser exkl. moms

Support

Kunskapsbank

Support
Komma igång
Installera EgenSajt sidbyggare med vår autoinstallerare
Med hjälp av denna guide kan du snabbt komma igång med EgenSajt Sidbyggare och snabbt skapa en snygg och lättanvänd hemsida.

Installera EgenSajt sidbyggare med vår autoinstallerare

Vår sidbyggare ingår kostnadsfritt i alla våra hostingkonton med webbsideutrymme och med hjälp av denna guide kan du snabbt komma igång med den och skapa en snygg och lättanvänd hemsida.

 
 

Steg 1 - Gå till Domäner i kontrollpanelen -

Börja med att klicka på den blå submenyn Tjänst för domänen och sedan på Autoinstallation. Om domänen står som parkerad eller liknande behöver du först sätta den som webbsida, läsa gärna: Satta-upp-webbsida.html

 
 

Steg 2 - Autoinstallation -

Väj programvaran som är EgenSajt sidbyggare (Site Pro) i detta fallet, databasserver samt språk och kicka på Installera program

Notera: Om det är så att nyligen satt upp domänen som webbsida kan det vara inaktiverat att installera program och du behöver du vänta i 5-10 minuter.
 
 

Steg 3 - Gå till sidbyggaren -

Genom att klicka på undermenyn Domän under domänen dns24.se, i detta fallet och Gå till sidbyggaren så öppnar du nu din sidbyggare. Om du senare vill gå till din sidbyggare, behöver du gå till den via denna länk i kontrollpanelen även i fortsättningen.

 
 

Steg 4 - Välj önskat tema eller importera befintlig webbsida -

Välj ett tema från många olika kategorier eller importera en befintlig sida.

 
 

Steg 5 - Börja arbeta med din sida -

Nu kan du börja arbeta med din sida och ändra text och byta ut bilder vid behov.

Hjälpte svaret dig?