Just nu flyttar du gratis till EgenSajt
Logga in Webmail Kontakta oss

Kunskapsbank
E-Post
Uppgradera e-postutrymmet

Uppgradera e-postutrymme

På EgenSajt har vi endast ett hostingkonto som du fritt kan uppgradera/nedgradera resurser på närsomhelst. Om du når gränsen för e-postutrymme är det enkelt att uppgradera utrymmet.

Det lägsta alternativet 1GB e-postutrymme stöder bara en domän och max 5 e-postadresser och om du vill använda obegränsat med domäner och e-postadresser behöver du uppgradera till minst 5GB e-postutrymme. Men om du istället vill uppgradera från att endast använda e-post till att använda även hemsida så gå till följande artikel.

 
 

Steg 1 - Gå till ditt konto -

Klicka på "Mitt konto" under din profil. (Där det står "Daniel")

 
 

Steg 2 - Gå till Mina tjänster -

Gå till "Mina tjänster"i högra menyn och Välj "Uppgradera/Nedgradera" i rullgardinsmenyn under det aktuella kontot i tabellen.

 
 

Steg 3 - Välj önskat utrymme -

Dra slidern för "E-postutrymme" till önskad storlek, i vårt fall drar vi slidern från 1 GB till 5GB, priset visas till höger och gäller årsvis eller kvartalsvis beroende på vilken period du valde när kontot skapades.

 
 

Steg 4 - Val av betalsätt och betalning -

Se över sammanfattningen och välj betalsätt, eller välj "Avbryt" och börja om från nytt

 
 

Steg 5 - Fördela ut det nya utrymmet -

Vårt system autofördelar inte ut det nya utrymmet, eftersom eventuellt redan gjorda omfördelningar då kan förstöras, så det enklaste är att Välja Auto på epostutrymme för den aktuella domänen under Domäner, se bild nedan.

Du kan även läsa mer här: 68/Utrymme-och-quota-for-e-post.html

Hjälpte svaret dig?