Svenska Priser exkl. moms Logga in Webmail support@egensajt.se 031-787 70 50
Priser exkl. moms

Support

Kunskapsbank

Support
E-Post
Uppgradera e-postutrymmet
Här har vi samlat de vanligaste frågorna när det gäller e-post. Du hittar här standard inställningar för inkommande och utgående e-post samt vi går igenom de vanligaste felet och varför dessa inträffar. Här hittar du även våra MX DNS inlägg om du har din domän någon annanstans och använder vår e-postjänst.

Uppgradera e-postutrymme

På EgenSajt har vi endast ett hostingkonto som du fritt kan uppgradera/nedgradera resurser på närsomhelst. Om du når gränsen för e-postutrymme är det enkelt att uppgradera utrymmet.

Det lägsta alternativet 1GB e-postutrymme stöder bara en domän och max 5 e-postadresser och om du vill använda obegränsat med domäner och e-postadresser eller använda vår smtp funktion, behöver du uppgradera till minst 5GB e-postutrymme. Men om du vill uppgradera från Endast E-post till använda även hemsida eller webbshop så gå till följande artikel.

 
 

Steg 1 - Gå till ditt konto -

Klicka på "Mitt konto" under din profil.

 
 

Steg 2 - Gå till Mina tjänster -

Gå till "Mina tjänster" i högra menyn och Välj "Uppgradera/Nedgradera" i rullgardinsmenyn under det aktuella kontot i tabellen.

 
 

Steg 3 - Välj önskat utrymme -

Dra slidern för "E-postutrymme" till önskad storlek, i vårt fall drar vi slidern från 5GB till 10GB, priset visas till höger och gäller årsvis eller kvartalsvis beroende på vilken period du valde när kontot skapades.

Notera: Om du inte behöver mer utrymme, men vill använda fler domäner för e-post kan du med fördel uppgradera där det står Domäner till 5st eller fler.
 
 

Steg 4 - Val av betalsätt och betalning -

Se över sammanfattningen och välj betalsätt, eller välj "Avbryt" och börja om från nytt

 
 

Steg 5 - Fördela ut det nya utrymmet -

Vårt system autofördelar nu ut det nya utrymmet, och eftersom eventuellt redan gjorda omfördelningar då kan förstöras, så bör du se över på e-postutrymmes fördelningar för den aktuella domänen eller domänerna under Domäner, se bild nedan.

Du kan även läsa mer här: 68/Utrymme-och-quota-for-e-post.html

Hjälpte svaret dig?