Just nu flyttar du gratis till EgenSajt
Logga in Webmail Kontakta oss

Nyheter

Nyheter

Prisjustering på webbhotellskonton

I ett led för att höja kvalitet och support, samt kunna erbjuda mer tjänster som ingår, kommer vi göra en höjning på våra sedan tidigare mycket låga priser på såväl E-post Standard 1GB för 0kr/mån, samt vanliga webbkonton.

E-post Standard 1GB kommer att börja kosta 17kr/mån eller 207kr/år exkl. moms, bankrabatten inräknad, där både delad kalender och kontakter numera ingår, något som i princip samtliga av våra konkurrenter debiterar extra för. Om du har ett vanligt webbhotellskonto som du idag t.ex. betalar 29kr/mån för, dvs 348kr/år kommer det nya priset att vara 39kr/mån eller 468kr/år. Men lite större konton med mer resurser kommer att bli något billigare. Betalar du idag 2500kr/år, blir det nya priset runt 2400kr/år. Prisändringen kommer att träda i kraft nästa gång ditt webbkonto ska förnyas, dvs efter nuvarande betald period. Du kan se vad din periods slutdatum är i ditt konto under "Mina tjänster" och "Nästa förfallodatum".

Prisändringen görs för att erbjuda bättre tjänster, höja kvalitet och support och för att täcka våra kostnder för det SSD-disksystem vi investerade i förra året samt även i år i det nya systemet för delad kalender och kontaktbok samt ActiveSync som ingår för alla våra kunder.

Vi hoppas på alla våra kunders förståelse för denna prishöjning, samtidigt som vi hoppas att våra kunder kommer börja uppskatta och använda delad kalender och kontaktbok!

Avtalstid per år eller kvartal som förnyas för E-post Standard 1GB

Det är viktigt att understryka att när man tecknade E-post Standard 1GB för 0kr/mån, gjorde man detta för ett år eller ett kvartal framåt. Detta avtal eller abonnemang har förnyats fram tills nu med 0kr/mån efter varje avtalstids slut. Dock kommer varje kunds avtal inte att förlängas nästa gång med 0kr/mån, utan med 17kr/mån. Du kan se vad din periods slutdatum är i ditt konto under "Mina tjänster" och "Nästa förfallodatum".

Välja att godkänna

Därför kommer du som idag har E-post Standard 1GB för 0kr/mån, från och med juli månad få möjligheten att välja om du vill fortsätta eller inte efter att din nuvarande period slutar. Detta val görs på ditt kontos förstasida. Ingen faktura kommer skapas om du inte godkänner, och skulle en faktura ha skapats behöver man inte betala den. Obetalda fakturor makuleras alltid på EgenSajt.

Detta val kommer vara tillgängligt tidigast 3 månader innan din nuvarande period slutar och görs i ditt konto på EgenSajt. Om du väljer att fortsätta skapas en faktura en månad innan din nuvarande period slutar.

Onsdag, 1 juli, 2020