Just nu flyttar du gratis till EgenSajt
Logga in Webmail Kontakta oss

Nyheter

Nyheter

Prisjustering på webbhotellskonton

Vi kommer att göra en prisjustering på våra webbhotellskonton för kunna erbjuda bättre tjänster, höja kvalitet och support och för att täcka våra kostnader för det SSD-disksystem vi investerade i förra året samt även i år i det nya systemet för delad kalender och kontaktbok samt ActiveSync som ingår för alla våra kunder. 

Prisjusteringen kommer innebära en höjning på våra sedan tidigare mycket låga priser på såväl E-post Standard 1GB för 0kr/mån, E-post Standard 5GB för 8kr/mån, samt vanliga webbkonton. Större webbkonton som utnyttjar mer resurser kommer samtidigt att bli billigare.

Vi hoppas på alla våra kunders förståelse för denna prishöjning, samtidigt som vi hoppas att våra kunder kommer börja uppskatta och använda delad kalender och kontaktbok!

Endast E-post 1GB

Endast E-post 1GB kommer att börja kosta 17kr/mån eller 207kr/år exkl. moms, bankrabatten inräknad, där både delad kalender och kontakter numera ingår, något som i princip samtliga av våra konkurrenter debiterar extra för. Prisändringen kommer att träda i kraft nästa gång ditt konto ska förnyas, dvs efter nuvarande betald period. Du kan se vad din periods slutdatum är i ditt konto under "Mina tjänster" och "Nästa förfallodatum".

Prisändringen görs för att erbjuda bättre tjänster, höja kvalitet och support och för att täcka våra kostnader för det SSD-disksystem vi investerade i förra året samt även i år i det nya systemet för delad kalender och kontaktbok samt ActiveSync som ingår för alla våra kunder.

Vi hoppas på alla våra kunders förståelse för denna prishöjning, samtidigt som vi hoppas att våra kunder kommer börja uppskatta och använda delad kalender och kontaktbok!

Avtalstid per år eller kvartal som förnyas för E-post Standard 1GB

Det är viktigt att understryka att när man tecknade E-post Standard 1GB för 0kr/mån, gjorde man detta för ett år eller ett kvartal framåt. Detta avtal eller abonnemang har förnyats fram tills nu med 0kr/mån efter varje avtalstids slut. Dock kommer varje kunds avtal inte att förlängas nästa gång med 0kr/mån, utan med 17kr/mån. Du kan se vad din periods slutdatum är i ditt konto under "Mina tjänster" och "Nästa förfallodatum".

Välja att godkänna

Därför kommer du som idag har E-post Standard 1GB för 0kr/mån, från och med juli månad få möjligheten att välja om du vill fortsätta eller inte efter att din nuvarande period slutar. Detta val görs på ditt kontos förstasida. Ingen faktura kommer skapas om du inte godkänner, och skulle en faktura ha skapats behöver man inte betala den. Obetalda fakturor makuleras alltid på EgenSajt.

Detta val kommer vara tillgängligt tidigast 3 månader innan din nuvarande period slutar och görs i ditt konto på EgenSajt. Om du väljer att fortsätta skapas en faktura en månad innan din nuvarande period slutar.

Vänligen observera att även om du väljer att inte godkänna så har du kvar ditt konto på EgenSajt och de domäner du har i ditt konto.

Endast E-post 5GB

Endast E-post 5GB kommer att börja kosta 25kr/mån eller 300kr/år exkl. moms, bankrabatten inräknad, där både delad kalender och kontakter numera ingår, något som i princip samtliga av våra konkurrenter debiterar extra för. Prisändringen kommer att träda i kraft nästa gång ditt konto ska förnyas, dvs efter nuvarande betald period. Du kan se vad din periods slutdatum är i ditt konto under "Mina tjänster" och "Nästa förfallodatum".

Prisändringen från 100kr/år till 300kr/år kan tyckas vara en väldigt stor prisändring på 3ggr och det är det också. Men man måste beakta att det tidigare priset på 100kr/år eller drygt 8kr/mån var ett dramatiskt underpris för tjänsten, och eftersom Endast E-post 1GB kostar 207kr/år, är det rimligt att 5GB kostar en knapp hundralapp till per år. Och vi har medvetet bibehållit att fortfarande vara billigast på marknaden och vi hoppas du vill fortsätta tjänsten hos oss!

Och numera ingår även delad kalender och kontakter, något som i princip samtliga av våra konkurrenter debiterar extra för. Prisändringen kommer att träda i kraft nästa gång ditt konto ska förnyas, dvs efter nuvarande betald period. Du kan se vad din periods slutdatum är i ditt konto under "Mina tjänster" och "Nästa förfallodatum".

Prishöjning andra webbkonton

Om du har ett vanligt webbhotellskonto som du idag t.ex. betalar 29kr/mån för, dvs 348kr/år kommer det nya priset att vara 39kr/mån eller 468kr/år. Men lite större konton med mer resurser kommer att bli något billigare. Betalar du idag 2500kr/år, blir det nya priset runt 2400kr/år.

Prisändringen kommer att träda i kraft nästa gång ditt webbkonto ska förnyas, dvs efter nuvarande betald period. Du kan se vad din periods slutdatum är i ditt konto under "Mina tjänster" och "Nästa förfallodatum".

Onsdag, 1 juli, 2020