Just nu flyttar du gratis till EgenSajt
Logga in Webmail Kontakta oss

Nyheter

Nyheter

Ändring av tjänsten med vidarebefordring av e-post och SMTP server

Tjänsten med vidarebefordring med/utan aktiverad SMTP kommer från och med nästa år, 2021-02-01, endast ingå om man minst har kontot Endast E-post. Vidarebefordring med/utan smtp funktionen kommer därför att tas bort från varje e-post konto som har vidarebefordring (alias) till exempelvis Gmail, för de som inte köpt ett konto innan den 1:a februari.

Anledningen till att vi inte längre har möjlighet att erbjuda detta kostnadsfritt med domän är för att kundunderlaget för produkten är för dålig och nästan inte ger någon direkt merförsäljning av domäner och det är därför olönsamt. En billig/gratis produkt bygger på volym och någon sådan volym har vi tyvärr inte uppnått vad gäller bara domän med endast vidarebefordring under de 9 år vi erbjudit detta. Ett annat problem har varit att nya kunder ibland rapporterar att det "inte fungerar" och då har vi undersökt det hela bara för att konstatera att det inte finns något fel på vår sida. Vi vill istället erbjuda våra kunder den bästa e-posttjänsten och supporten samtidigt som vi erbjuder bland de billigaste domänerna, både vad gäller nyregistrering och förnyelse.

En annan förändring är att max 50 vidarebefordringar/alias per domän tillåts på kontot Endast E-post utöver de vanliga e-postadresser man kan lägga upp på en domän.

Tisdag, 10 november, 2020