Svenska Priser exkl. moms Logga in Webmail support@egensajt.se 031-787 70 50
Priser exkl. moms

Webbyrå

Låt oss sätta upp din sajt!

139 kr 29 kr
189 kr
199 kr
179 kr
219 kr

Webbyrå

Vi hjälper företag och privatpersoner med att sätta upp en snygg, vettig och användarvänlig sida. Vi använder nästan uteslutande den poplära CMS:en Wordpress där du själv enkelt sedan kan editera text och bilder och innhållet. Om du mot förmodan inte är nöjd med oss kan du ta din sajt och flytta den till vilket annat webbhotell som helst!

Priset för att sätta upp din sajt med en användarvänlig sidbyggare är en engångsavgift från 3995kr beroende på hur stor och komplicerad din sajt ska vara. Årsavgiften är sedan samma som för vilket webbhotell som helst, från 120kr/år. Detta pris bygger på att du själv pysslar om din sajt med vår supports hjälp.

Wordpress CMS och sidbyggare

Vi använder nästan uteslutande Wordpress för din sajt. WordPress är utan tvekan det mest popläraste publiceringsverktget (CMS) som även effektivt kan användas för att blogga med. WordPress som programvara är kostnadsfri och det är enkelt att logga in för att editera text och bilder samt innehåll, se teknisk specifikation för mer information.

Fastlåst hos din nuvarande leverantör med höga kostnader?

Har du just nu en sajt där du måste betala för alla ändringar som ska göras? Kan du inte ens flytta din sajt till annan leverantör? Vi hjälper dig att bli fri och sedan få en rimlig årsavgift på endast 120kr/år. Vi kopierar din nuvarande sajt och sedan betalar du endast 120kr/år med ingen uppsägningstid eller extra avgifter. Support och hjälp med din sajt ingår! Engångspriset att kopiera din sajt är från 1995kr beroende på hur stor och komplicerad din nuvarande sajt är. Kontakta oss så ger vi dig ett kostnadsförslag.

Vad som ingår i våra 2 alternativ

Det ingår support på det mesta. Vi tänker inte lämna dig i sticket med varken enkla eller svåra problem utan vi vill att du ska känna dig trygg hos EgenSajt. Följande ingår för baspriset 120kr/år:

Kontaktformulär

Namn
E-postadress
Ämne
Meddelande

Läs mer om: Om oss ,   Referenser ,   Bli återförsäljare

Ring oss

031-787 70 50

  • Vardagar: 9-18 (Stängt)

Skicka e-post

support@egensajt.se

  • E-post: 8-22 (Öppet)