Webbyrå

Låt oss sätta upp din sajt!

 • Välj valuta
  • Kronor
  • EUR
54 kr
105 kr
68 kr
115 kr
29 kr
 • Välj prisinfo
  • Inkludera bankrabatt
  • Inkludera Moms

Webbyrå

Vi hjälper företag och privatpersoner med att sätta upp en snygg, vettig och användarvänlig sida. Vi använder nästan uteslutande den poplära CMS:en Wordpress där du själv enkelt sedan kan editera text och bilder och innhållet. Om du mot förmodan inte är nöjd med oss kan du ta din sajt och flytta den till vilket annat webbhotell som helst!

Priset för att sätta upp din sajt med en användarvänlig sidbyggare är en engångsavgift från 3995kr beroende på hur stor och komplicerad din sajt ska vara. Årsavgiften är sedan samma som för vilket webbhotell som helst, från 59kr/år. Detta pris bygger på att du själv pysslar om din sajt med vår supports hjälp. Om du istället vill att vi sköter om helt och håller din sajt så betalar du endast 159kr/mån eller 1908kr/år. Domän och allt ingår!

Wordpress CMS och sidbyggare

Vi använder nästan uteslutande Wordpress för din sajt. WordPress är utan tvekan det mest popläraste publiceringsverktget (CMS) som även effektivt kan användas för att blogga med. WordPress som programvara är kostnadsfri och det är enkelt att logga in för att editera text och bilder samt innehåll, se teknisk specifikation för mer information.

Fastlåst hos din nuvarande leverantör med höga kostnader?

Har du just nu en sajt där du måste betala för alla ändringar som ska göras? Kan du inte ens flytta din sajt till annan leverantör? Vi hjälper dig att bli fri och sedan få en rimlig årsavgift på endast 59kr/mån. Vi kopierar din nuvarande sajt och sedan betalar du endast 59kr/mån med ingen uppsägningstid eller extra avgifter. Support och hjälp med din sajt ingår! Engångspriset att kopiera din sajt är från 1995kr beroende på hur stor och komplicerad din nuvarande sajt är. Kontakta oss så ger vi dig ett kostnadsförslag.

Vad som ingår i våra 2 alternativ

Det ingår support på det mesta. Vi tänker inte lämna dig i sticket med varken enkla eller svåra problem utan vi vill att du ska känna dig trygg hos EgenSajt. Följande ingår för baspriset 59kr/mån:

I vårt andra alternetiv där priset är 159kr/mån då ingår precis allt:

Arbete med din hemsida efter timdebitering

Löpande adminstration, daglig backup av din hemsida ingår för 159kr/mån. Ibland finns det dock nya idéer som du vill genomföra och som normalt inte ingår i löpande administration. Kontakta oss så så lämnar dig gärna en offert på arbetet. Vi har många experter på allt från design, programmering och SEO som gärna rycker in och gör sitt bästa för dig. Se våra priser

Kontaktformulär

Namn
E-postadress
Ämne
Meddelande

Läs mer om: Om oss ,   Referenser ,   Bli återförsäljare

Ring oss

031-787 70 50

 • Vardagar: 9-18 (Stängt)

Skicka e-post

support@egensajt.se

 • E-post alla dagar: 8-22 (Öppet)