Driftinformation

Sega sidor idag från kl. 14.00 ( Löst )

Vi uppgraderade alla php versioner till senaste version, inkl. att vi lade in php 7.3 igår. Idag fick vi märkliga problem med php 7.1 som gjorde att sidor slutade svara, ingen kund rapporterade tyvärr detta, men vi själva märkte att något inte stod rätt till under eftermiddagen och vi gick vi igenom allt och det ser nu ut att ha löst sig. Vi beklagar problemen som detta kan ha givit våra kunder.

Problem med disksystem ( Löst )

Vi har just nu problem med vårt disksystem, och detta gör att samtliga våra tjänster just nu ligger nere. Tekniker arbetar på problement och vi beräknar att vi är tillbaka online igen runt 09:40

Problem med disksystem ( Löst )

Vi har problem med vårt disksystem som bör vara löst inom några minuter.

Underhåll av disksystem ( Planerad )

Vi kommer utföra underhåll på vårt disksystem och alla tjänster kommer ligga nere under arbetet.

Problem med disksystem ( Löst )

Vi har just nu problem med vårt disksystem, och detta gör att samtliga våra tjänster just nu ligger nere. Tekniker arbetar på problement och vi beräknar att vi är tillbaka online igen runt 22:40

Problem med kyla i serverhall ( Löst )

Vi har haft problem ikväll med kylaggregaten i vår serverhall, och våra tjänster har stundtals inte varit nåbara, vi beklagar det inträffade som nu ska vara löst.

Ddos attack - alla tjänster berörda ( Löst )

Vi är återigen under en andra ddos attack som gör att alla våra tjänster går segt, och tekniker arbetar just nu på att få attacken under kontroll.
Uppdatering: Attacken är nu under kontroll och samtliga tjänster fungerar som vanligt.

Ddos attack - alla tjänster berörda ( Löst )


Vi hade en eftersläng av tidigare ddos och fick lite olika problem som precis har blivit lösta.

I skrivande stund har vi alla tjänster uppe igen.

Intermittenta proxy error ( Löst )

Idag har vi fått problem med ett antal servrar som har stängt av sig själv p.g.a. problem med vår strömförsörjning och UPS:er. Detta har medfört problem med både email och webbsidor, och det avancaerade loggningssystem vi har har fick problem som i sin tur medförde proxy error på många hemsidor, vi beklagar det inträffade.

Problem med imap ( Löst )

Vi har ett problem med vårt imap server denna morgon och problemet är just nu löst, vi beklagar det inträffade. Inga email har gått förlorade eller liknande.