Just nu flyttar du gratis till EgenSajt
Logga in Webmail Kontakta oss

Driftinformation

Uppgradering av hårdvara för disksystem ( Löst )

Vi kommer inatt och imorgon förmiddag att utföra en stor uppgradering av vårt disksystem med helt ny hårdvara och därför kan seghet och andra problem uppstå. Detta då vi redan för 1-2 veckor sedan började få problem, främst pga ökad kundtillströmning. Vi hoppas dock att det inte ska medföra allt för stora problem för våra kunder och vi ber om förståelse för uppgraderingen som kommer medföra ökad prestanda.

Den 11:e kommer epost vara avstängt från kl 23.00 - 05.00. Och webbsidor kommer ligga nera mellan 09.00-11.00 den 12:e.

Uppdatering 12:00: Migreringen till nytt disksystem har inte alls gått som vi tänkt. Det mesta gick tyvärr fel och drivrutiner för SAN:et fick systemet att krascha. Webb ligger fortfarande nere, men email ska fungera och vi fortsätter att arbeta på att få upp detta så snart som möjigt.

Uppdatering 16:45: Epost ska nu fungera, och webbsidor kommer fungera under kvällen, senast tidigt imorgon bitti.

Uppdatering 18:45: Alla tjänster är nu uppe, och det ser ut som det nu äntligen fungerar riktigt bra. Vi hoppas nu på ökad prestanda och stabilitet framöver och vi beklagar verkligen om detta har drabbat dig. Om du har något som inte fungera som det ska så hör av dig till vår support.

Under arbetet den 11:e kom email in till fel system mellan kl: 05:00 - 15:00, och om du saknar något email från måndagen så hör av dig till oss så synkar vi in det till ditt konto. Det går tyvärr inte att synka alla kunder samtidigt.