Just nu flyttar du gratis till EgenSajt
Logga in Webmail Kontakta oss

Driftinformation

Uppgradering av hårdvara ( Löst )

Vi har sedan en vecka påbörjat ett stort arbete med att uppgradera all hårdvara. Sedan i februari i år nådde vi gränsen för vad vår hårdvara klarar av och vi kommer att uppgradera det mesta samt införa olika förbättringar i vårt system som kommer innebära att vi får löst alla intermittenta driftsproblem samt får betydligt ökad prestanda. Arbetet beräknas vara klart i början på maj, och kommer göra vårt bästa för att det inte ska märkas och vi tackar alla våra kunder för förståelse!

Under hela påskhelgen kommer vi göra många ändringar och omstruktureringar som innebär att driftsstörningar kan uppstå samt nyskapade konton inte kommer att aktiveras direkt samt om du ändrar webbsidekonfiguration kommer dessa ändringar inte slå igenom direkt. Hör av dig till vår support om du undrar något över detta, eller behöver få något gjort.

I veckan nu den 23-26 kommer vi fortsatt att göra ändringar med vår system inför inläggning av vårt nya SSD disksystem och därför kan aktivering av ssl och webbsidekonfiguration att ofta bli fördröjda och om du har bråttom med dina inställningar får du gärna höra av dig!