Svenska Priser exkl. moms Logga in Webmail support@egensajt.se 031-787 70 50
Priser exkl. moms

Driftinformation

Driftsstörningar web och e-post ( Löst )

Vi hade ett problem med vårt nätverk som löstes kl 20:12. En switch fick problem som åtgärdades, vi beklagar olägenheten detta har medfört som gjorde att man inte kunde hämta e-post från vår imap server samt inte nå webbsidorna.

Strömavbrott orsakade driftstörningar idag. ( Löst )

Vi hade ett större strömavbrott i Linköping som började 16:09 som påverkade samtliga tjänster och Tekniska verken löste det strax innan kl 18.

Problem med storage system ( Löst )

Vi har problem med vårt disklagringsystem, vi hoppas få det löst innan kl 16:00.
Uppdatering: Vi fick felet åtgärdat strax efter kl 16 och vi beklagar denna driftsstörning och dess påverkan på våra kunders tjänster. Vi har haft en mycket hög upptid som varit nära 100% de senaste 2 åren och vi arbetar hela tiden för att ha minimal nertid och problem.

Underhållsarbete med brandväggar ( Löst )

Vi kommer utföra ett mindre arbete med våra brandväggar på fredag mellan 8:00 - 8:45. Arbetet beräknas bli kort och alla tjänster kommer att ligga nere under 2-3 minuter någon gång mellan 8 och 8:45 nu på fredag den 5:e februari.

Problem med domäner inte "resolvas" ( Löst )

Vi har ikväll problem med att vissa av våra kunders domäner inte resolvas eller hittas ikväll. Detta beror grundläggande på ett problem med DNSSec, som vi arbetar på att lösa och det bör vara löst inom någon timme.

Ökad säkerhet av lösenord för e-post ( Löst )

Vi kommer nu på söndag den 1:a november att öka säkerheten på våra e-postkonton och implementera en säkrare krypteringsmetod. Normalt sett kommer detta inte att påverka lösenorden och inloggningarna för dina e-postkonton.

Men om du mot förmodan inte kan logga in på e-mail och på vår webbmail kan du logga in på vår kontrollpanel och se vad det satta lösenordet är. Om du ändå inte kan logga in med satt lösenord kan du antingen spara om det eller skriva i ett nytt valfritt lösenord. Men du är också välkommen att höra av dig till vår support!

Underhållsarbete med webbkonton ( Löst )

Vi kommer att utföra underhålls arbete med webbkonton helgen den 29-30:e augusti. Kortare avbrott kan förekomma på din webbsida.

Underhållsarbete med mysql02 ( Löst )

Vi kommer utföra underhållsabete på mysql02 mellan 00:00 - 01:00 den 5:e september. Detta innebär att din webbsida kommer rapportera att det inte går att ansluta till databasen, men det är inget att oroa sig över utan det kommer att återgå till det normala efter arbetet är klart.

Underhållsarbete med mysql01 ( Löst )

Vi kommer utföra underhållsarbete på databasserver mysql01 och det kan förekomma driftsstörningar på webbsidor och även nertid under arbetet.

Fördröjning på inkommande email ( Löst )

Vi har haft ett problem med att inkommande epost blivit fördröjt inatt och imorse. Inga email bör ha försvunnit och vi beklagar problemet.