Just nu flyttar du gratis till EgenSajt
Logga in Webmail Kontakta oss

Driftinformation

Uppgradering av imap systemet ( Löst )

Vi uppgraderar imap system och det drog ut på tiden, bör vara igång igen inom kort.

Alla tjänster uppe! ( Löst )

Samtliga tjänster är upp och inga rapporterade fel finns.

Förbättringsarbete i vår serverhall ( Löst )

Måndag den 25/11 mellan klockan 17:00-20:00 genomför vi förbättringsarbete i vår serverhall. Ny inkommande fiberanslutning kommer att kopplas in. Mellan dessa tider kan det förekomma vissa störningar på tjänster som vi levererar. Men det kan också tänkas bli en nertid på 1-2 timmar. Tjänster som berörs är webbhotell och e-post.

Uppdatering: Allt gick utmärkt och det blev en nertid på max 5-10 minuter totalt och den redundanta fiberanslutningen anslöts korrekt till vår serverhall!

Underhåll av system ( Löst )

Vi kommer utföra ett underhållsarbete av vårt system natten den 7:e augusti från cirka kl 3 - 4. Alla tjänster berörs.

Alla tjänster ( Löst )

Tele2 har aktiverat redundant internetförbindelse och arbetet skulle inte innebära någon nertid, men tyvärr blev det nertid vilket vi beklagar!

Nätverksstörningar (DDOS) ( Löst )

Vi har haft ddos attacker idag och vi hade problem 1-2 timmar innan lunch och där våra tjänster hade problem att näs samt lite problem idag på kvällen runt 19:30-tiden med intermittenta problem under en halvtimme, men vi har nu fått bukt på det och kommer ha det under bevakning och uppsikt.

Problem med certifikat på eposttjänster ( Löst )

Vi har haft problem med certifikat på våra eposttjänster idag på morgonen och kommer få på plats ett bättre certifikatsystem som ska göra att detta inte händer igen. Vi beklagar problemen som detta har medfört våra kunder.

Uppdatering: Vi har precis slutfört installation av ett mycket bättre certifikatsystem och dessa typer av problem ska inte inträffa igen.

Fördröjning på inkommande email ( Löst )

Vi har haft ett problem med inommande epost och den blir därför fördröjd och kommer in under förmiddagen idag. Inga email bör ha försvunnit. Vi beklagar problemet.

Underhållsarbete av disksystemet 2/2 ( Löst )

Vi kommer natten till lördagen den 29:e juni att utföra underhållsarbete igen på vårt SSD disksystem och därför kommer alla tjänster vad gäller webbsidor att ligga nere från kl 05:00 och som längst till 05:30. Eposttjänsterna berörs dock inte.

Underhållsarbete av disksystemet 1/2 ( Löst )

Vi kommer natten till torsdagen den 26:e juni att utföra underhållsarbete på vårt SSD disksystem och därför kommer alla tjänster vad gäller webbsidor att ligga nere från kl 04:00 och som längst till 04:30. Eposttjänsterna berörs dock inte.