Logga in Webmail Exkl. moms

Driftinformation

Underhållsarbete med webbkonton ( Löst )

Vi kommer att utföra underhålls arbete med webbkonton helgen den 29-30:e augusti. Kortare avbrott kan förekomma på din webbsida.

Underhållsarbete med mysql02 ( Löst )

Vi kommer utföra underhållsabete på mysql02 mellan 00:00 - 01:00 den 5:e september. Detta innebär att din webbsida kommer rapportera att det inte går att ansluta till databasen, men det är inget att oroa sig över utan det kommer att återgå till det normala efter arbetet är klart.

Underhållsarbete med mysql01 ( Löst )

Vi kommer utföra underhållsarbete på databasserver mysql01 och det kan förekomma driftsstörningar på webbsidor och även nertid under arbetet.

Fördröjning på inkommande email ( Löst )

Vi har haft ett problem med att inkommande epost blivit fördröjt inatt och imorse. Inga email bör ha försvunnit och vi beklagar problemet.

Fördröjning av inkommande email ( Löst )

Vi har idag på morgonen en fördröjning på inkommande email, men som inom kort bör komma in under förmiddagen.

Uppgradering av imap systemet ( Löst )

Vi uppgraderar imap system och det drog ut på tiden, bör vara igång igen inom kort.

Alla tjänster uppe! ( Löst )

Samtliga tjänster är upp och inga rapporterade fel finns.

Förbättringsarbete i vår serverhall ( Löst )

Måndag den 25/11 mellan klockan 17:00-20:00 genomför vi förbättringsarbete i vår serverhall. Ny inkommande fiberanslutning kommer att kopplas in. Mellan dessa tider kan det förekomma vissa störningar på tjänster som vi levererar. Men det kan också tänkas bli en nertid på 1-2 timmar. Tjänster som berörs är webbhotell och e-post.

Uppdatering: Allt gick utmärkt och det blev en nertid på max 5-10 minuter totalt och den redundanta fiberanslutningen anslöts korrekt till vår serverhall!

Underhåll av system ( Löst )

Vi kommer utföra ett underhållsarbete av vårt system natten den 7:e augusti från cirka kl 3 - 4. Alla tjänster berörs.

Alla tjänster ( Löst )

Tele2 har aktiverat redundant internetförbindelse och arbetet skulle inte innebära någon nertid, men tyvärr blev det nertid vilket vi beklagar!