Driftinformation

Problem med inkommande email ( Löst )

Vi har idag haft problem med vår inkommande emailserver. Problemet är ett följdproblem på de disksystemsproblem vi har haft tidigare av och till de senaste 2 veckorna. Problemet med disksystemet har dock blivit permanent löst sedan 3 dagar, men vissa följdproblem har uppstått med bla. inkommande email. Problemet är dock löst och vi beklagar det inträffade.

Underhållsarbete disksystem ( Löst )

Inatt kommer vi utföra underhåll på vårt disksystem. Därför kommer filer i ditt konto vara skrivskyddande tills arbetet är klart. Ingen större nertid väntas.

Problem med SAN ( Löst )

Vi har problem med vårt SAN och samtliga tjänster låg nere, problemet löst!

Problem med SAN ( Löst )

Vi har problem med vårt SAN och samtliga tjänster ligger nere, vi beräknar att ha löst det inom 1 timme.

Problem att logga in på webmail ( Löst )

Vi har idag uppgraderat webmail och om man får problem med att logga in så behöver man rensa cookies i webbläsaren.

Problem med huvudsidan www.egensajt.se ( Löst )

Vi har problem med vår huvudsida och kontrollpanel på www.egensajt.se. Vi arbetar på problemet som bör vara löst till måndag förmiddag. Att skicka support email till oss fungerar inte. Däremot går det bra att skicka supporttickets i kontrollpanelen. Om du kan vänta med att göra ändringar i kontrollpanelen till imorgon är detta det bästa.

SSH server ( Löst )

Vår SSH server är nere för underhåll och beräknas komma tillbaka sendast måndag morgon den 15:e kl 11:00

Installation av http/2 ( Löst )

På lördag den 13:e maj kommer vi installera http/2 för alla webbhotellskunder! Det kan därför förekomma störningar på lördag eftermiddag. Hör gärna av dig om du har något som inte fungerar!

Byte av serversystem ( Löst )

Vi kommer genomföra ett byte av serversystem tisdag mellan kl 20:00 - 20:15. Samtliga webbserver tjänster kommer ligga nere, andra tjänster berörs inte.

Problem med SAN ( Löst )

Vi har just nu problem med vårt SAN, tekniker felsöker och bör ha löst det inom 30 minuter. Detta berör alla tjänster.
Uppdatering: Felet berodde på ett hårdvarufel, vi har bytt ut berörd hårdvara och nu bör alla tjänster vara uppe igen, vi beklagar det inträffade.