Driftinformation

Problem att logga in på webmail ( Löst )

Om det är så att du har problem att logga in på webmail på https://webmail.egensajt.se/ så kan du prova att tömma historik genom att välja temp filer och cookies.

Planerad uppgradering av fiberanslutning ( Löst )

Vi kommer utföra en planerad uppgradering av fiberanslutning. Alla tjänster kommer vara nere under arbetet. Vi beklagar de besvär som detta kan medföra.

Problem med disksystem ( Löst )

Vi fick problem med vårt SAN (disksystem) och detta innebar att alla tjänster var nere. Våra tekniker löste snabbt problemet och alla tjänster ska vara uppe.

DDOS ( Löst )

Vi har fått DDOS nu på lördagsmorgonen, och detta innebar problem att nå våra tjänster, webb såväl som email. Våra tekniker har löst problemet, och vi beklagar vad detta kan ha inneburit för dig.

Problem med kylning i serverhallen ( Löst )

Vi fick problem med kylningen av vår serverhall i natt vilket gjorde att alla servrar stängde av sig automatiskt, i skrivande stund är alla servrar uppe och vi beklagar det inträffade.

Problem med imap/pop server ( Löst )

Vi fick problem med switchar idag och det fick som konsekvens att man inte kunde ta emot eller skicka epost. Nu ska det vara löst, hör gärna av dig annars!

Ddos får våra tjänster att bli kortvarigt ( Löst )

Vi upplever just nu ddos som får våra tjänster att bli kortvarigt otillgängliga med jämna mellanrum. Arbete med att avvärja attacken pågår.

Hårdvarufel på mysql01 ( Löst )

Ett hårdvarufel på mysql01 gjorde att databaser på servern inte kunde komma åt. Felet är avhjälpt och vi beklagar problemen.

Underhållsarbete mysql kluster mysql01 ( Löst )

Vi kommer utföra underhållsarbete av mysql kluster mysql01 natten mot lördagen den 18:e oktober från kl 00.00. Det innebär att webbkonton kommer vara otillgängliga stundtals under arbetet som beräknas slutföras senast kl 03.00

Uppgradering av apache till v2.4 event ( Löst )

Vi kommer under helgen den 2014-03-28 - 2014-03-30 att uppgradera Apache till senaste version. Detta bör inte medföra några problem, men skulle fel uppstå, uppmanas ni kontakta oss via e-post eller telefon under dag-tid, och e-post övrig tid. Vi beräknar att kunna upprätthålla 100% tillgänglighet!