Svenska Priser exkl. moms Logga in Webmail support@egensajt.se 031-787 70 50
Priser exkl. moms

Support

Kunskapsbank

Support
Ekonomi, avtal och köp
Uppgradera från Endast E-post till Hemsida
På EgenSajt har vi endast ett webbkonto som du fritt kan uppgradera/nedgradera resurser på närsomhelst. Om du når gränsen för e-postutrymme eller diskutrymme etc. är det enkelt att uppgradera utrymmet. Och eftersom man betalar efter vad man använder så kan man med fördel nedgradera om det finns möjlighet och på så sätt spara pengar.

Uppgradera från Endast E-post till Hemsida

På EgenSajt har vi endast ett webbkonto som du fritt kan uppgradera/nedgradera resurser på närsomhelst. Om du når gränsen för e-postutrymme eller diskutrymme etc. är det enkelt att uppgradera utrymmet. Och eftersom man betalar efter vad man använder så kan man med fördel nedgradera om det finns möjlighet och på så sätt spara pengar. Om du istället vill uppgradera e-postutrymme på konto Endast E-post så kan du istället se följande artikel.

 
 

Steg 1 - Gå till Mina Tjänster -

Gå till ditt konto (Där det står "Mitt konto") och välj sedan "Mina tjänster" i vänstermenyn.

 
 

Steg 2 - Välj Uppgradera/Nedgradera -

Välj Uppgradera/Nedgradera i rullgardinsmenyn under det aktuella kontot.

 
 

Steg 3 - Välj resurser -

Välj nu Hemsida och beroende på hur många webbsidor du vill lägga upp, väljer du antal Domäner. Första steget är för att sätta upp upptill 5st fristående hemsidor på varsin domän. Med hemsida avses en domän kopplad till en sida oavsett hur många undersidor hemsidan har. Du kan sedan justera resurserna genom att dra sliders till önskad storlek, priset visas till höger och gäller från och med idag tills kontots förfallodatum.

I vårt fall har vi valt alternativet Hemsida och priset visas till höger och gäller årsvis eller kvartalsvis beroende på vilken period du valde när kontot skapades och summan längst ner är exkl. moms.

 
 

Steg 4 - Översikt -

Se över sammanfattningen och välj betalsätt, eller välj "Avbryt" och börja om från nytt

Hjälpte svaret dig?