Just nu flyttar du gratis till EgenSajt
Logga in Webmail Kontakta oss

Kunskapsbank
Ekonomi, avtal och köp
Uppgradera från Endast E-post till Hemsida eller Hemsida Plus
På EgenSajt har vi endast ett webbkonto som du fritt kan uppgradera/nedgradera resurser på närsomhelst. Om du når gränsen för e-postutrymme eller diskutrymme etc. är det enkelt att uppgradera utrymmet.

Uppgradera från Endast E-post till Hemsida eller Hemsida Plus

På EgenSajt har vi endast ett webbkonto som du fritt kan uppgradera/nedgradera resurser på närsomhelst. Om du når gränsen för e-postutrymme eller diskutrymme etc. är det enkelt att uppgradera utrymmet. Om du istället vill uppgradera e-postutrymme på konto Endast E-post så kan du istället se följande artikel.

 
 

Steg 1 - Gå till Mina Tjänster -

Gå till ditt konto (Där det står "Mitt konto") och välj sedan "Mina tjänster" i vänstermenyn.

 
 

Steg 2 - Välj Uppgradera/Nedgradera -

Välj Uppgradera/Nedgradera i rullgardinsmenyn under det aktuella kontot.

 
 

Steg 3 - Välj resurser -

Välj nu antingen alternativet Hemsida eller Webbshop. Du kan sedan justera resurserna genom att dra sliders till önskad storlek, priset visas till höger och gäller från och med idag tills kontots förfallodatum.

I vårt fall har vi valt alternativet Hemsida och priset visas till höger och gäller årsvis eller kvartalsvis beroende på vilken period du valde när kontot skapades och summan längst ner är exkl. moms.

Alternativ Hemsida

Här får du som privatperson vad du behöver för en enkel hemsida, t.ex. en Wordpress blogg/CMS. I valet ingår även 5GB e-postutrymme. Du kan enkelt installera vår lättaanvända sidbyggare eller Wordpress, dock inte e-shop som kräver mer resurser.

Alternativ Hemsida Plus

Detta val är för privatpersoner eller företag som har en hemsida med lite fler besökare såsom en företagshemsida eller för en e-shop, t.ex. Prestashop eller Wordpress med Woocommerce.

 
 

Steg 4 - Översikt -

Se över sammanfattningen och välj betalsätt, eller välj "Avbryt" och börja om från nytt

Hjälpte svaret dig?