Just nu flyttar du gratis till EgenSajt
Logga in Webmail Kontakta oss

Nyheter

Nyheter

Internetstiftelsen höjer priset på .SE/.NU domäner från 1:a januari 2021

Internetstiftelsen höjer priset på .SE/.NU domäner från 1:a januari 2021 med 10%. Detta innebär att vi kommer höja våra priser med motsvarande 8%. Eftersom vi höjer mindre än Internetstiftelsen, sänks mängrabatten på domäner till 4%, resp. 8% för 10+ domäner.

Alla utställda fakturor på domänförnyelser som betalas innan den 28:e december kommer att vara med det gamla priset. Vi kommer att hålla våra låga priserna in i det sista, vilket innebär att fakturor som ställs ut t.o.m. 2020-12-27 kommer vara med det gamla priset. Men eftersom dessa fakturor ställs ut med 30 dagars betalperiod, så kommer fakturor som inte har betalats senast 2020-12-28 att uppdateras med det nya priset som är 10% högre och skickas ut igen sista december. Om du mot förmodan vill betala en faktura den 29-30:e, men fakturan har hunnit uppdateras kan du höra av dig till oss så uppdaterar vi gärna fakturan med det gamla priset till dig.

Alla fakturor för förnyelse som har passerat sista betaldatum kommer att makuleras. Observera att om detta har skett kan du så länge domänen ligger i ditt konto normalt initiera en förnyelse och fakturan igen genom att gå till Registrar -> Förnya domän, se gärna: kunskapsbank/37/Fornya-doman.html

Du som vill förnya domänen kan med fördel göra detta till det gamla priset innan årsskiftet och förnya upptill 9 år och fakturan behöver som sagt betalas innan årsskiftet.

Vi vill samtidigt passa på att nämna att kampanjen på .SE/.NU domäner för 19kr exkl. moms kommer finnas fram till 2020-12-31 kl: 21:00.

Här kan du läsa i vår kunskapsbank hur du förnyar din domän: kunskapsbank/37/Fornya-doman.html

Tisdag, 1 december, 2020