Just nu flyttar du gratis till EgenSajt
Logga in Webmail Kontakta oss

Driftinformation

Error 503 sporadiskt de senaste veckorna ( Löst )

Några kanske har märkt att error 503 har kommit upp ibland sporadiskt de senaste veckorna. Vi har felsökt intensivt hela tiden och inte hittat felet förrän nu den senaste veckan. Felet berodde på ett närverksfel i en av våra lastbalanserare som gjorde att paket fick DUP, vilket är att ett paket dubliceras. Detta gjorde att felet 503 uppkom, och detta ska nu vara löst! Hör gärna av dig annars till oss om du märker av liknande fel.

Problem med seghet ( Löst )

Idag hade vi en liten svacka i snabbheten och prestandan hos några konton, pga. våra brandväggar där vissa regler måste justeras, vi kommer uppdatera dom inatt och åtgärda felet.


EgenSajt epostsystem tas ner för underhåll ( Löst )

Vi behöver ta ner vårt epostsystem för ett oplanerat och brådskande underhåll ikväll och man kommer inte kunna hämta epost mellan kl 22:00-24:00 ikväll. Epost kommer som vanligt att komma in till ditt konto. Meddela oss gärna om du har problem på något sätt med epost under morgondagen!

Tack för din förståelse!

Fel inatt på epostservrarna ( Löst )

Vi hade inatt problem med epost-servrar och felet blev avhjälpt. Felet berodde på att vi uppdaterade tiden på servrarna med ntpdate och detta fick inatt ntpdate att justera klockan något bakåt och detta triggade ett fel, vi har dock installerat ntp istället som ska göra att tiden inte justeras på ett sätt som kan få samma fel.


Driftstörningar idag tisdag ( Löst )

Vi beklagar de driftsstörningar vi har haft idag, vi hade problem med en switch och nätverk som gjorde alla tjänster otillgänliga idag.


Uppgradering av internetanslutning vilket ger ( Löst )

Vår internetleverantör TDC kommer utföra uppgraderingar på våra förbindelser och därför beräknar vi få nertid på 2 timmar den 2012/05/14 på totalt 30 minuter någon gång mellan kl. 00:01 och kl. 02:00.


DNS fel ikväll ( Löst )

Ikväll har vi ett tillfälligt DNS-fel som varade från 22:20-22:40. Detta kan innebära att domäner inte fungerar som de ska, men problemet bör övergå senare ikväll. Man kan prova annars att exekvera ipconfig /flushdns i sin dators cmd.


Nätverksproblem ( Löst )

Det är för närvarande problem med nätverket, men vi jobbar på att lösa problemet så fort vi kan.

 


Problem idag på morgonen mellan 8-9 ( Löst )

Inatt började vårt SAN få ett mindre problem som gjorde att det gick offline, felet upptäcktes kl 7:30 imorse och var åtgärdat kl 9:10.

Vi ber om ursäkt för det inträffade!


Driftstörning ( Löst )

Vi uppgraderade minnen och CPU på våra lastbalanserare, och ett fel inträffade.

Detta innebar att all hosting var nere i 9 minuter.

Vi beklagar det inträffade

 

Bästa Hälsningar

Support Egensajt