Just nu flyttar du gratis till EgenSajt
Logga in Webmail Kontakta oss

Driftinformation

Problem idag på morgonen mellan 8-9 ( Löst )

Inatt började vårt SAN få ett mindre problem som gjorde att det gick offline, felet upptäcktes kl 7:30 imorse och var åtgärdat kl 9:10.

Vi ber om ursäkt för det inträffade!


Driftstörning ( Löst )

Vi uppgraderade minnen och CPU på våra lastbalanserare, och ett fel inträffade.

Detta innebar att all hosting var nere i 9 minuter.

Vi beklagar det inträffade

 

Bästa Hälsningar

Support Egensajt


Underhållsarbete natten till fredag 16/12 ( Löst )

Vi kommer att uppdatera vårt databassystem vilket kommer att medföra att någon gång mellan 01:00 och 02:00 kommer det vara ett kortvariga avbrott på alla webbkonton som använder mysql databaser.


Underhållsarbete natten till Tisdag 1/11 ( Löst )

Vi kommer att uppdatera vårt system vilket kommer att medföra att någon gång mellan 03:00 och 04:00 kommer det vara ett kortvarat avbrott på alla webbkonton.


Vår internetförbindelase mot TDC nere ( Löst )

Vår internetförbindelase mot TDC gick ner av okänd anledning natten den 9:e maj 00:05-08:34, vi beklagar det inträffade.


Problem med SAN och infiniband ( Löst )

Vi hade inatt mellan kl 00:05-00:55 problem med vårt SAN efter arbete med infiniband, även idag lördag hade vi problem på eftermiddagen, och vi har ringat in problemet som är en bugg i SAN:ets programvara och av allt att döma är det åtgärdat och det fungerar bra igen.


Problem med DNS:er natten mellan den 3:e och ( Löst )

 

Vi hade ett fel i dns-systemet natten mellan den 3:e och den 4:e, och det ser ut att vara en p.g.a. en bugg i mjukvaran vi använder, vi kommer att överväga att byta programvaran. Vi beklagar problemet


Installation av infiniband, nertid mysql01 ( Löst )

Vi kommer måndagen den 7:e februari börja installera infiniband 10Gb nätverk mellan servrar, och någongång mellan kl. 8:00 och 9:30 kan mysql01 som är första datbasserver för alla konton att kunna ligga nere under 10-15 minuter.